Connect with us

Life Style

Antonia i-a dat ultimatum lui Alex Velea: „Dacă nu-mi arată actele de divorț, să-și ia adio de la mine”

Published

on

Reclame

Antonia joacă tare! Cum solista s-a săturat să interpreteze rolul amantei lui Alex Velea (29 de ani), aceasta i-a cerut bărbatului să îi confere statutul de iubită oficială. Nu de alta, dar Alex nu i-a pus pe masă nici până acum decizia de divorţ, iar senzuala solistă bănuieşte că acesta nu s-a despărţit oficial de soţia lui, Ana, şi că ar juca la două capete, scrie Libertatea.

 

Antonia şi Alex Velea trăiesc o iubire cu năbădăi! S-au îndrăgostit unul de altul pe când ambii erau căsătoriţi şi au încercat, şi chiar au reuşit o vreme, să-şi ascundă idila, pentru a nu intra în gura lumii. Cei doi s-au complăcut în această situaţie luni bune, până când Antonia “a luat taurul de coarne”. I-a cerut iubitului său clandestin să recunoască public relaţia lor, imediat după ce ea s-a separat de tatăl fetiţei sale, Vincenzo Castellano, dar Alex nu i-a îndeplinit doleanţele.

Prin urmare, artista a luat o primă decizie radicală, aceea de a renunţa la relaţie. “Merită să lupţi pentru iubire, însă nu poţi lupta de unul singur. Câteodată, ai nevoie ca şi ceilalţi să lupte pentru tine. Dacă nu o vor face, trebuie să treci mai departe…”, i-a transmis aceasta lui Velea. Cei doi porumbei au stat despărţiţi mai bine de o lună, dar s-au împăcat recent, la petrecerea unui prieten comun, după ce solistul i-a făcut pe plac şi a dat de înţeles, într-un interviu TV, că ea e femeia pe care o iubeşte.

 

Şi, pentru ca gestul său romantic să fie şi mai impresionant, artistul i-a trimis femeii iubite un imens buchet de trandafiri. Cu toate acestea, incertitudinea încă pluteşte în relaţia celor doi. Antonia i-a dat un nou ultimatum artistului, avertizându- l că va putea continua idila doar dacă îi arată actele de divorţ! Fără a spune care sunt adevăratele motive, ea nu şi-a ascuns, pe pagina sa de socializare, starea prin care trece.

Întrebată de fani de ce în ultima vreme postează tot mai multe fotografii cu ea, în ipostaze melancolice, Antonia a lăsat un mesaj cu subînţeles: “Sunt uneori tristă, trec printr- o perioadă sensibilă”. Mai mult, conform unor surse din anturajul celor doi, Antonia s-ar fi confesat într-un cerc de prieteni, în speranţa că cele spuse vor ajunge la urechile iubitului: “Dacă Alex nu-mi arată actele de divorţ, să-şi ia adio de la mine! Să aibă curaj, să recunoască el primul că suntem împreună… Aşa ar face orice cavaler”.

Chiar dacă Antonia a făcut public faptul că ea şi Vincenzo, soţul său, au decis să se despartă, oficial nu există nici un act de divorţ. În aceeaşi situaţie se află şi Alex Velea cu soţia sa, Ana. Artistul “s-a programat” de mai multe ori la notar pentru a divorţa, dar se pare că n-a reuşit să ajungă! În ceea ce o priveşte pe Antonia, aceasta îşi va petrece Crăciunul chiar cu fostul soţ, alături de fetiţa lor, care în prezent locuieşte cu tatăl şi cu bunicii ei, în Italia.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending