Connect with us

Emisiuni

Antonia, Lili Sandu, Randi și What’s Up duc o luptă aprigă, în acestă seară, la Jocuri de celebritate

Published

on

Reclame

În această seară, începând cu ora 22:30, în sufrageria lui Bobonete vedetele se luptă cu perne, vorbe și în pași de dans pentru două mize speciale! Lili Sandu împreună cu Randi vor duce o bătălie aprigă contra Antoniei și a lui What’s Up, în goana după banii puși în joc de Bobonete.

 

Paul Ipate va face echipă cu Lili Sandu, Randi și Alex. Cel din urmă își dorește să pună bazele unui studio de muzică. Această miză îi face pe toți din echipă să lupte din tot sufletul.

Octavian Strunilă îi va avea alături pe Antonia, What’s Up și Matias, așa numitul om din Dorohoi, care își dorește să folosească banii lui Bobonete pentru o operație atipică – vrea să își micșoreze un picior pentru a purta aceeași mărime la pantofi. Poate pentru mulți pare absurd, dar pentru românul cu gene exotice este o adevărată problemă.

 

Probele Cum cânți tu, Cu fața la pernă, Litere încrucișate, Dansez pentru tine și În frunte ți-e pus provoacă vedetele să pornească un adevărat război cu râsete, dans, dar și replici tăioase.

În seara aceasta, de la 22:30, telespectatorii sunt invitați alături de Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate să intre în jocul vedetelor și să afle cine va reuși să îi ia banii lui Bobonete pentru a-și transforma visul în realitate.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending