ANTONIA prezintă "Amor", o declarație de dragoste plină de emoție - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

ANTONIA prezintă „Amor”, o declarație de dragoste plină de emoție

Published

on

Antonia revine cu o nouă piesă de dragoste, plină de căldură, emoție și sensibilitate care se numește „Amor”.

Single-ul a fost compus de Alex Pelin și Alexandru Turcu, text Alex Pelin, producție Alexandru Turcu, iar pentru videoclip care face parte din seria „The Session” de la Global Records, Antonia a lucrat cu Kobzzon (regizor) și Alexandru Mureșan (director de imagine). Echipa de beauty a fost formată din George Cozma (hair), Claudiu Burcă (make-up) și Cristina Crăciun (styling).

„Amor este o piesă frumoasă de dragoste care îți dă o stare de bine, dar și de nostalgie, fie dacă ești într-o relație și ești fericit, fie dacă îți dorești o relație. Abia am așteptat să vină momentul lansării acestei piese, pentru că este specială, sinceră, cu multă iubire”, a spus Antonia.

De curând, Antonia a lansat „Benny Hana” cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure, o piesă compusă de Sebastian Tudor, Emanuela Alexa, Andrei Ursu, Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911), versuri Cezar Guna, Sebastian Tudor, Andrei Ursu, producție Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911).

Anul acesta, Antonia a lansat „I Think I Love Him”, dar și „Take Me Somewhere” feat. Avalan, piesă care este imnul primei ediții SAGA Festival.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending