Antonia și Alex Velea adversari Pe bune?! în acestă seară, la PRO TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Antonia și Alex Velea adversari Pe bune?! în acestă seară, la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Buna dispoziție va fi asigurată în această seară, de la 22:30, de Andi Moisescu, Costi Diță, Mihai Bobonete și cei doi invitați ai quiz show-ului Pe Bune?!. Antonia și Alex Velea vor juca unul împotriva celuilalt și vor încerca să găsească răspunsuri corecte la cele mai nebune întrebări.

„Acolo e echipa unde e frumusețetea și aici e pe cultură generală”, va spune Bobo, care îl va avea alături pe Alex Velea. De cealaltă parte, Costi Diță se va baza pe Antonia și vor avea de ales, de pe panou, domenii precum: „Nu stau în Hawaii”, „Și tu, Brutus?!”, „Visul American”, „Dau moda”, „Vacă la apă”. Cine va nimeri cele mai trăsnite răspunsuri și va câștiga bani pentru susținători, aflăm într-o nouă ediție a quiz show-ului.

Care este detaliul mai puțin cunoscut despre fiziologia aparatului auditiv sau ce modă bizară a pătruns în protipendada britanică în secolul al XIX-lea, sunt întrebări la care căpitanii și invitații lor vor afla răspunsurile în această seară.

„Nu mă duce acolo, Andi! Ai încercat să-mi dai teroare mentală”, îi va spune Bobo lui Andi Moisescu, după ce gazda emisiunii va încerca să-i dea indicații legate de unul dintre domeniile de pe panou. „Descoperă-mă” va fi domeniul care va decide jocul la final și pentru care căpitanii și coechipierii lor vor paria toți banii.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending