Connect with us

Life Style

Antonia şi Alex Velea au aranjat să fie împreună!

Published

on

Reclame

Deşi cei doi artişti şi-au făcut de la bun început planul cum să scape din relaţiile oficiale în care fiecare era implicat, se pare că nu prea le-au ieşit socotelile! Antonia şi-a încheiat discret mariajul şi i-a cerut şi lui Velea să găsească o soluţie asemănătoare, informeaza Click 

Dacă Antonia este, oficial, o femeie liberă, a venit rândul lui Alex Velea să-şi schimbe statutul de bărbat însurat, scrie ziarulring.ro. Sătulă de a fi acuzată că este cea care l-a despărţit pe artist de soţia lui, Antonia i-a cerut cântăreţului să încheie toate socotelile cu Ana cât mai repede astfel încât să poată să-şi continue relaţia fără nicio durere de cap.

Surse din preajma Antoniei susţin că acesta ar fi fost de la bun început şi planul celor doi îndrăgostiţi, anume ca Antonia să divorţeze prima iar după aceea să facă acelaşi pas şi Alex Velea.

Artistul s-ar fi temut de faptul că Antonia va întâmpina mari probleme în a obţine divorţul de soţul ei, Vincenzo.

Chiar dacă nu arată, Antonia suferă pentru faptul că este pusă la zid, considerând că n-are nicio vină că s-a îndrăgostit…”, a mai spus aceeaşi sursă pentru „Ring”.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending