Connect with us

Life Style

Antonia și Alex Velea au dezvăluit sexul copilului lor

Published

on

Reclame

Invitați joi la matinalul Kiss FM realizat de Sergiu și Andrei, cu ocazia aniversării a 11 ani ai celui mai ascultat post de radio din România, Antonia și Alex Velea le-au dezvăluit în sfârșit fanilor ce sex are copilul care se va naște în curând.

„Se apropie momentul când va apărea copilașul. Cum vă simțiți?”, i-a întrebat Andrei pe cei doi artiști.

„Suntem foarte fericiți”, a declarat Alex.

„Îi place să mă mângâie pe buric”, a glumit Antonia, povestindu-le ascultătorilor Kiss FM că și-a cumpărat o pernă de gravidă, pe care însă o folosesc mai mult Alex și cățelul.

Și, pentru că tot venise vorba despre sarcina Antoniei, Sergiu și Andrei i-au întrebat dacă vor să dezvăluiască ascultătorilor Kiss FM ce este copilul: fată sau băiat?

„O să zic eu, pentru că au fost speculații. Eu trebuie să confirm. S-a văzut pe ecografie ce o să fie de la o poștă. Seamănă cu taică-su”, a declarat Antonia în direct la Kiss FM, dezvăluind astfel că va avea un băiețel.

„Indiferent de sexul copilului, că ar fi fost fetiță sau băiețel, e un copil pe care noi ni l-am dorit și ni-l dorim extrem de mult, pe care o să-l iubim cu tot sufletul nostru și o să punem în el tot ce știm mai bine. O să avem un băiețel și de abia așteptăm să apară. Așteptăm cu sufletul la gură să apară, așteptăm să ne jucăm cu el, suntem disperați”, a explicat și Alex.

„Noi știm de mult ce-o să fie. După prima lună, se vedea ce o să fie”, a glumit el.

Alex Velea despre cum va naște Antonia: „Cezariană”. „Tatuaje, după 18 ani!”

„’Cum o să se nască copilul? Prin cezariană sau natural?’ Astea sunt toate întrebările care mi se pun mereu”, a relatat Antonia.

Cezariană”, a spus Alex.

Sergiu și Andrei i-au întrebat pe viitorii părinți dacă-l vor lăsa pe cel mic să se tatueze.

„Mie mi-ar plăcea”, a spus Alex.

„De mic?!”, a exclamat Antonia.

„După ce face 18 ani. Trebuie să se dezvolte prima dată, o să-i explic eu”, a liniștit-o Alex.

„Când face 30”, a replicat Antonia.

„Cât crezi c-o să trăim?”, a întrebat-o Alex Velea.

„Eu o să-i spun povestea vieții mele în ce privește tatuajele. Pe la 12, 13 ani, aveam niște pretenași care atunci începeau să se tatueze. Acum sunt mari tatuatori, au câștigat niște premii, tatuează super-bine. Numai că știam, suntem copii, o să ni se mai dezvolte corpul, se va schimba textura pielii și așteptăm să facem 18, 19 ani și ne tatuăm. Și așa am făcut. Dacă te tatuezi prea devreme, pielea ta se va modifica, o să arate nașpa tatuajul ăla. Eu m-am tatuat pe la 21 de ani”, a povestit Alex.

Cei doi artiști au mărturisit că sunt asaltați de fani ori de câte ori își fac apariția în public.

„Acum două săptămâni am fost la zoo. Am stat vreo 15 minute și am plecat, pentru că am fost noi mai mult grădina zoologică, maimuțele”, au afirmat ei.

Advertisement

Antonia a mai dezvăluit și una dintre poftele de gravidă pe care a avut-o: „Voiam să mănânc fazan la grătar”.

Invitații le-au povestit ascultătorilor Kiss FM ce le-ar fi plăcut să facă dacă nu s-ar fi apucat de muzică. Alex a declarat că s-ar fi făcut pictor sau pădurar, iar Antonia veterinar sau psiholog.

La mulți ani, KISS FM!

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending