Connect with us

ENTERTAINMENT

Antonio Pican a lansat „SuperEroi”, o piesă dedicată părinților săi

Published

on

2022 a fost, cu siguranță un an de cotitură și schimbări pentru Antonio Pican care nu numai că s-a transformat fizic, ci s-a maturizat și muzical. Iar noul său single „SuperEroi” vine să întărească cele spuse.

Pentru cei mai mulți dintre fanii lui Antonio Pican noua piesă „SuperEroi”  este o surpriză plăcută, un cântec lansat împreună cu Sprint Music ce îi va face pe mulți să suspine. Antonio Pican a fost cel care a făcut muzica și textul iar de orchestrație s-au ocupat  Cătălin Năstase și Alex Leceanu.  

„Pot să spun că noul single este scris cu gândul la părinții mei care mi-au fost mereu alături, la bine și la greu, atunci când am avut nevoie de ei. Sunt mereu acolo și mă ajută necondiționat, așa că ei sunt supereroii mei, oamenii care și-au   sacrificat timpul pentru ca să fie cu mine în turnee, să mă aștepte după concerte și să îmi spună o vorbă bună atunci când sunt căzut sau dezamăgit. Ei sunt „SuperEroii” mei și le dedic piesa asta”, spune idolul a milioane de adolescenți care a avut parte în ultimul an de o evoluție spectaculoasă, transformându-se din puștiul Antonio Pican în bărbatul Antonio Pican. Artistul pregătește multe surprize muzicale căci compune muzică și scrie versuri iar pentru 2023 va aduce în atenția fanilor săi  și mai multe piese cu care vrea să urce în topuri. „Va voi surprinde”, a mai declarat tânărul solist.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending