Connect with us

UTILE

Antreneaza-ti aptitudinile soft in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala online!

Avatar

Published

on

Cu siguranta te-ai intalnit adesea cu conceptele de soft si hard skills, mai ales in momentele in care ti-ai scris CV-ul, ai aplicat la un job sau ai participat la interviuri. Insa cum sunt definite acestea, ce tip de aptitudini contin mai exact si cum le poti utiliza pentru a creste sansa de a gasi jobul ideal ? Descopera raspunsurile la toate aceste intrebari in cele ce urmeaza!

 

 

Care este diferenta dintre soft si hard skills ?

Exista doua tipuri de aptitudini sau de skill-uri: cele soft si cele hard. Conform Success Academy, singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, ambele sunt extrem de importante pentru angajatori, desi sunt diferite.

 

In timp ce skill-urile hard se dobandesc cu timpul si sunt incadrate in categoria de aptitudini tehnice pe care le inveti in timp ce practici anumite task-uri, cele soft sunt subiective si pot fi antrenate prin participarea la cursuri de dezvoltare personala online sau in sala. Motivul pentru care ai nevoie de putin sprijin pentru a dobandi abilitati soft consta in faptul ca acestea necesita exercitiu, feedback si relationare cu cei din jur.

 

Care sunt aptitudinile soft de care ai nevoie ?

Skill-urile apreciate de angajatori sunt cele pe care participantii la cursuri dezvoltare personala online le dobandesc prin intermediul unei metode de predare interactive. Iata doar cateva exemple de astfel de aptitudini!

 • Inteligenta emotionala;
 • Concentrare;
 • Relationare;
 • Initiativa personala;
 • Public speaking;
 • Comunicare verbala & non-verbala;
 • Gandire critica & strategica;
 • Lucru in echipa;
 • Adaptabilitate;
 • Organizare etc.

 

Toate aceste skill-uri sunt antrenate in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala online sau in sala de la Success Academy, o „scoala altfel”, in care tinerii dobandesc aptitudini care ii vor ajuta in viata reala. Scopul Academiei este de a veni in completarea programei scolare traditionale si de a le oferi elevilor cunostintele teoretice si practice de care au nevoie pentru a avea o cariera de succes.

Importanta aptitudinilor soft

Conform unui sondaj realizat de publicatia CareerBuilder.com, peste 75% dintre angajatori declara ca inteligenta emotionala este mult mai importanta decat nivelul de cunostinte practice pe care le detii. Explicatia consta in faptul ca, pentru a te integra intr-o echipa, trebuie sa stii cum sa comunici, cum sa oferi si sa primesti feedback, cum sa te adaptezi si sa rezolvi conflictele.

 

Cei care participa la cursuri de dezvoltare personala online de la Success Academy au parte de o metoda interactiva de predare, in cadrul careia interactioneaza cu alti tineri de varsta lor. Prin intermediul jocurilor, experimentelor si al exercitiilor, acestia isi antreneaza abilitatile soft si capata mai multa incredere in ei insisi.

 

Success Academy este un program complet si coerent de dezvoltare personala, oferit de traineri cu experienta. Academia reprezinta un concept unic in spatiul educational romanesc, fiind o scoala 100% pragmatica, in cadrul careia copiii si adolescentii isi dezvolta personalitatea prin antrenarea coerenta si unitara a abilitatilor de lider.

Acceseaza acum platforma online successacademy.ro pentru a te programa la o sesiune Demo, in cadrul careia ii vei cunoaste pe traineri si vei participa gratuit la o sedinta de curs. Daca iti place cum decurge programul, te poti inscrie la cursuri de dezvoltare personala online oferite de cel mai puternic program de Life & Business Skills din Romania.

 

 

 

Comentarii

comments

UTILE

Implantul dentar – soluția salvatoare în cazul dinților lipsă

Avatar

Published

on

implant dentar

Pierderea unui dinte provoacă disconfort psihologic și are un efect negativ asupra întregii danturi. Implantul dentar este cea mai nouă și eficientă metodă de tratament care vă permite să plasați un dinte artificial în locul celui pierdut. Un implant dentar este o „rădăcină” artificială pe care se sprijină un „dinte nou”.

Majoritatea implanturilor dentare sunt fabricate din titan, material biocompatibil care crează o legătură strânsă cu osul maxilarului.

Pe implanturile dentare se pot atașa diferite tipuri de coroane sau proteze dentare fixe și/sau semifixe. Astfel, are loc o înlocuire completă a dinților pierduți.

Când este implantul dentar soluția potrivită?

Implantul dentar ajută la rezolvarea multor probleme. Acesta poate înlocui orice dinte de pe arcadă, corectând astfel unele imperfecțiuni anatomice ale feței și restabilind funcția masticatorie.

De asemenea, implanturile dentare se recomandă pentru acei pacienți care, dintr-un anumit motiv, au mai mulți dinți lipsă. Dacă se pierd patru sau mai mulți dinți adiacenți, o lucrare protetică se va sprijini pe implanturi plasate în osul maxilarului. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să puneți câte un implant în locul fiecărui dinte lipsă. De exemplu, pentru o lucrare fixă pe implanturi dentare de patru elemente, cel mai adesea, sunt necesare doar două implanturi, iar pentru o proteză care înlocuiește o arcadă întreagă, uneori patru implanturi pot fi suficiente.

Beneficiile implantului dentar

Care sunt avantajele implantului dentar față de o punte pe dinți?

 • Dinții vecini sănătoși nu sunt afectaț
 • Implanturile ajută la reducerea forțelor masticatorii exercitate asupra dinților adiacenț
 • Nu există restricții de vârstă pentru inserarea implanturilor dentare.
 • Implanturile dentare previn atrofia osoasă.
 • Implanturile practic nu diferă de dinții naturali și nu dau impresia că există un corp străin în gură.
 • Coroanele plasate pe implanturi dentare se simt, funcționează și arată la fel ca dinții naturali.

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți tratamentul cu implant dentar?

Tratamentul cu implanturi dentare este un proces destul de lung și laborios, deoarece plasarea implantului se poate amâna și mai multe luni în cazul în care există infecții rămase în urma extracțiilor dentare.

Înainte de operație, medicul stomatolog, împreună cu pacientul, decid unde vor fi plasate implanturile. Apoi implanturile sunt inserate sub anestezie locală. În decurs de 3-6 luni implantul trebuie să fuzioneze cu osul maxilar. Când implanturile sunt complet stabilizate, coroanele, punțile sau alte structuri protetice sunt așezate pe ele.

Care sunt efectele secundare ale implantului dentar?

După plasarea implanturilor dentare pot apărea dureri minore, pe termen scurt, și umflături. Cu toate acestea, medicul dentist va lua toate măsurile necesare pentru a reduce aceste efecte secundare. După plasarea implantului dentar, pentru o perioadă de timp, zona operată trebuie protejată de traumatisme care pot fi provocate inclusiv prin consumul de alimente solide.

Cât costă un implant dentar?

Desigur, atunci când se ia în considerare posibilitatea plasării implanturilor dentare, nu se pot ignora aspectele financiare. Tratamentul cu implanturi dentare nu este un tratament ieftin. Dar făcând o alegere în favoarea implanturilor, rezolvați o serie de probleme legate de sănătate, aspect, stimă de sine. Prin urmare, costul unui implant dentar nu trebuie considerat drept principalul criteriu de selecție. Se poate întâmpla ca implanturile ieftine să nu se integreze, iar procedura va trebui reluată.

Pentru a alege cel mai bun implant dentar este important să discutați cu medicul dvs. care vă va recomanda cea mai bună soluție în cazul dvs.

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Toate cele necesare în creșterea micuțului tău le găsești pe Littleprints.ro

Avatar

Published

on

 

Primii ani de viață ai bebelușului tău sunt cei mai importanți, căci atunci are loc dezvoltarea lui. Acesta este ca un burete care absoarbe rapid tot ce se întâmplă în jurul său și implicit obiectele cu care interacționează, iar littleprints.ro știe acest lucru. De aceea produsele lor destinate bebelușilor sunt confecționate din materiale calitative, culori fascinante și potrivite chiar și pentru cei mai sensibili bebeluși.

 

Obiecte funcționale, dar și potrivite pentru o mamă în pas cu moda

 

Fiecare articol al celor de la Little Prints, este nu numai folositor pentru mamele ocupate, dar vin cu designuri creative atât apreciate de acestea, dar mai ales de cei mici. Culorile pastelate, modelele interesante, dar și ușurința cu care belelușii se obișnuiesc cu produsele lor, sunt puncte cheie atunci când vrei să alegi lucruri bune pentru acesta. Fie că e vorba despre suzete, sau cănile pentru cei care deja au mai crescut un pic, toate vin în culori vibrante, iar cănile pentru gustări anti-vărsare sunt perfecte pentru cei mici a căror energie uneori poate produce mici accidente. Pentru mamele care își găsesc o reală plăcere în a-și îmbrăca copilul în cele mai fashion haine, produsele acestui site completează perfect orice ținută, fiind nu numai folositoare ci și niște accesorii indispensabile.

 

Baby nest-urile au devenit foarte populare și se află chiar și acestea printre produsele de pe site-ul lor. Sunt ideale pentru nopțile când vrei să dormi cu belebușul în pat fără a-i pune în pericol viața, sunt reprezentarea propriului său spațiu, exact că în burta mamei, care îi conferă o stare de calm, siguranță și confort, în același timp oferindu-i libertatea de a-și dezvolta abilitățile motrice și cognitive. Fiind folosite materiale hipoalergenice, pielea bebelușului nu va fi nicicând predispusă spre iritații sau alergii, oferindu-i cel mai odihnitor somn. Sunt extrem de funcționale chiar și ca saltele, acestea putând fi extinse, pentru momentele petrecute cu bebelușul pe podea jucându-vă sau chiar pentru momentul schimbării scutecelor.

 

Cert este că cei de la Little Prints, vin cu produse calitative, design-uri moderne, la prețuri accesibile pentru toate mamele dornice de a-i oferi bebelușului numai lucruri bune.

 

Pentru detalii despre comenzi îi poți contacta la numărul de telefon 0725766847.

 

hello@littleprints.ro

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Centrul Medical Maria: Terapia în camera hiperbară recomandată pentru recuperarea şi tratarea infectării cu virusul SARS-CoV-2

Avatar

Published

on

By

De multe ori refacerea şi recuperarea din urma unei afecţiuni sunt considerate la fel de importante precum tratamentul în sine, pentru a se ridica din nou puntea dintre fostul pacient şi o viaţă normală. Şi în cazul coronavirusului, efectele secundare se pot întinde şi pe parcursul a mai multe luni sau chiar ani, astfel că persoanele care au fost confirmate ca fiind purtătoare ale virusului SARS-CoV-2, dincolo de particularităţile individuale ale organismului şi ale tipului de tulpină care a făcut obiectul infectării, pot avea de aşteptat mult timp până la revenirea la viaţa de dinainte, în cazul unei recuperări necorespunzătoare sau a dezinteresului faţă de acest proces.

Terapia în camera hiperbară  a devenit în ultimii ani, fără doar şi poate, vedeta sistemul mondial de sănătate. O veritabilă încununare a unor dorinţe multimilenare ale omenirii în domeniul medical, tehnica non-invazivă de regenerare a celulelor din întregul organismul a făcut posibil ca inclusiv unele afecţiuni extrem de delicate şi dificile să poată fi depăşite, cu o refacere exemplară. Oxigenoterapia ajută atât în tratarea, cât şi în recuperarea organismului, în urma a sute de afecţiuni severe.

Terapia în camera hiperbară este posibilă şi în judeţul Braşov, la Centrul Medical Maria de la Sânpetru, una dintre puţinele instituţii de profil din România care beneficiază de această tehnologie. Clinica îşi propune să îmbine utilul cu plăcutul, adică terapia cu bucuria unei vacanţe şi a unei pauze de la grijile cotidiene, astfel că odată cu terapia zilnică în camera hiperbară, efectuată pe baza recomandării specialiştilor, de 10 şedinţe, le oferim pacienţilor posibilitatea de a cunoaşte într-un mod relaxant cetatea din Sânpetru, rezervaţia de pe dealul Lempeş, centrul vechi al Braşovului, muntele Tâmpa sau Masivul Postăvaru, alături de multe alte obiective turistice ale zonei, adaptate la condiţiile de distanţare socială impuse de pandemie, dar şi la posibilităţile fizice ale fiecărei persoane. Despre locuri de cazare, dar şi despre pachetele de terapie la preţuri speciale, cu discounturi semnificative, de până la 20%, se pot afla informaţii atât de la sediul Centrului Medical Maria, situat pe strada Poienitei nr. 2-8, cât şi la numerele de telefon 0268.309.300/ 0735.444.085 sau pe email la programari@centrulmaria.ro.

Terapia în camera hiperbară ajută şi în tratarea sau recuperarea cazurilor de coronavirus, pentru cea mai frecventă manifestare severă COVID-19, pneumonia virală, energizează organismul, încetineşte procesului de îmbătrânire celulară, susține oxigenarea și crește producția de elastină. Oxigenoterapia este un adjuvant pentru recuperarea sportivilor de mare performanţă în perioadele foarte grele, de încărcare fizică și mentală, optimizând funcțiile organismului, crescând producția de colagen și vindecând mai rapid contuziile și leziunile. Efectele terapeutice ale acestei tehnici medicale oferă şi suport pentru tratamentele oncologice, tratează complicațiile radioterapiei, asigură o oxigenare optimă pentru țesuturi, scade inflamația, acumularea de lichide, eliberează celule stem și asigură efect antibacterian. Prezenţa în camera hiperbară duce la o optimizare cognitivă, îmbunătățind memoria pe termen scurt şi lung, fiind o formă de terapie recomandată inclusiv persoanelor diagnosticate cu tulburări din spectrul autist. Nu în ultimul rând, optimizează fertilitatea și îmbunătățește funcțiile sexuale, are şi efecte cardiace, prin îmbunătăţirea circulaţiei coronariene, creşte considerabil imunitatea organismului și îl ajută să lupte contra infecțiilor produse de viruși și bacterii, ducând la scăderea timpului de spitalizare.

Principalul avantaj al acestui tip de terapie medicală este dat de faptul că tot procesul se defăşoară într-un mod total non-invaziv şi este pretabil pentru toate categoriile de vârstă ale pacienţilor, independent de starea şi gradul afecţiunilor acestora.

Mai multe detalii despre oxigenoterapie, dar şi informaţii inedite, poţi afla de pe portalul centrulmaria.ro, dar şi din imaginile video referitoare la camera hiperbară: https://bit.ly/3uneIER

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Raspunsuri pe care trebuie sa le detii pentru a putea achizitiona un apartament

Avatar

Published

on

By

Ai decis ca este timpul sa nu mai stai cu parintii tai motiv pentru care trebuie sa iti achizitionezi un apartament? Avand in vedere bucuria si implinirea pe care o ofera achizitionarea unui apartament este o decizie inteleapta o astfel de achizitie. Dar, pentru a te putea bucura cu adevarat de achizitionarea unui apartament trebuie sa dai dovada de foarte multa atentie in timpul procesului de achizitionare a apartamentului. De asemenea, trebuie sa vizualizezi foarte multe apartamente Iasi pentru a putea intelege care este cea mai buna varianta pe care o poti alege. Inainte de a face alegerea care o sa te faca mandru trebuie sa cunosti cateva raspunsuri cu privire la ceea ce achizitionezi.

Ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona apartamentul?

Faptul ca nu trebuie sa te entuziasmezi foarte tare si nici sa te grabesti cu achizitionarea apartamentului sunt doua dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont pentru a putea achizitiona un apartament foarte bun din toate punctele de vedere si de care sa fii cu adevarat mandru. De asemenea, trebuie sa cunosti anumite raspunsuri pentru a putea fi pregatit pentru achizitionarea unui apartament. Acestea sunt urmatoarele:

 • Zona exacta in care este amplasat apartamentul. Pentru a putea sti daca apartamentul pe care vrei sa il achizitionezi iti va satisface sau nu nevoile trebuie sa stii care este zona in care acesta este amplasat. Este foarte important ca zona in care este amplasat apartamentul sa fie prevazuta cu tot ceea ce ai nevoie pentru a putea avea un nivel de trai decent.
 • Pretul final pe care trebuie sa il platesti si care este modalitatea de plata prin care poti achita contravaloarea apartamentului sunt alte doua raspunsuri pe care trebuie sa le ai foarte bine impregnate in creier pentru a putea face o tranzactie cat mai eficienta din toate punctele de vedere. In cazul in care mintea iti zboara spre apartamente din ansambluri Iasitrebuie sa cunosti cu exactitate care este suma finala pe care trebuie sa o platesti pentru achizitionarea unui apartament.
 • Numarul de camere pe care vrei sa il aiba apartamentul. Pentru a putea restrange aria de cautare dar si pentru a sti cu exactitate care este efortul financiar pe care trebuie sa il faci este necesar sa stabilesti care este numarul de camere pe care vrei sa il aiba apartamentul. Oferta imobiliara este foarte variata motiv pentru care poti opta pentru apartamente 4 camere Iasisau pentru achizitionarea unei garsoniere.
 • Solutiile avute la indemana pentru a usura procesul de selectie a apartamentelor. Oferta de pe piata imobiliara este foarte stufoasa motiv pentru care trebuie sa stii care sunt solutiile la care poti apela pentru a putea simplifica procesul de achizitionare a unui apartament. Apelarea la o firma de imobiliare care are o experienta foarte mare in cadrul imobiliarelor este solutia cea mai eficienta la care poti apela in cazul in care esti cu adevarat interesat de achizitionarea unui apartament.
 • Nu in ultimul rand, care este calitatea materialelor de constructie utilizate in realizarea apartamentului dar si modul in care arata finisajele interioare si exterioare sunt alte raspunsuri pe care trebuie sa le detii cu exactitate inainte de a decide care este tipul de apartament pentru a carui achizitionare doresti sa faci un efort financiar mai mult decat considerabil.

Concluzii

Achizitionarea unui apartament este o actiune foarte important, aceasta achizitie fiind unul dintre cei mai importanti pasi pe care ii faci in incercarea de a te dezvolta din toate punctele de vedere. Pentru a putea realiza o achizitie inteligenta este necesar ca inainte de a achizitiona apartamentul sa detii anumite raspunsuri, o parte dintre acestea fiind prezentate in cadrul acestui articol. Doar in felul acesta vei putea achizitiona un apartament de care vei fi mandru.

Comentarii

comments

Continue Reading

MONDEN

Teapa secolului de Calin Donca

Avatar

Published

on

De putine ori prostia urla mai tare decat atat. Oameni tristi, suflete uscate, destine insurubate intr-o sticla de alcool ieftin, pereti cu igrasie si injuraturi zilnice descriu mediul si lumea celor care ajung sa dea cu bata in balta care le este camin. Cine este acest Calin Donca despre care aceste somitati ale tristetii scriu?

Nascut ca oricare altul, s-a trezit crescut de o tara ce nu prea avea nimic bun pregatit pentru el. Ajuns la varsta celor ce incep munca, precum un animal la abatorul sperantei, a decis sa evadeze si astfel la 18 ani s-a trezit in lumea posibilitatilor, in vestul indepartat, intr-o tara pe nume Portugalia. Acolo Calin Donca a inceput vanzarea de tablouri pe la usile strainilor, o activitate ce promitea o imbogatire ce nu a mai ajuns sa se intample. Prins ca lucreaza fara acte, a fost repatriat cu primul autobuz spre Romania si astfel, visul maret al muncii in afara a luat repede sfarsit.

Un telefon intr-o seara tarzie il invita pe tanarul Donca la o prezentare cu asigurari in cadrul proiectului Safe Invest unde un domn de la Cluj pe nume dl Buzdugan, a prezentat cum sa faci bani din MLM-ul cu asigurari de viata. Neavand ce face, s-a inscris si de acolo a inceput calatoria sa in dezvoltarea personala si profesionala ce il v-a ghida in anii ce vor urma.

Este oare aceasta teapa secolului? MLM-ul este sau nu un sistem corect si legal? Afacerile piramidale sunt sau nu corecte? De ce exista MLM-uri precum Avon, Amway, Herbalife, Nuskin, Doterra, World Ventures si multe altele, ce rezista de zeci si zeci de ani in zeci si zeci de tari daca afacerile piramidale nu sunt vazute cu ochi buni?

Stau si ma intreb fata in fata cu cei care stau si se scarpina in cap de atata mancarime si mizerie ce au intre firele rare de par urat mirositor: este oare teapa sa faci mlm? Si daca este, de ce exista de zeci si zeci de ani, aceste activitati piramidale in zeci si zeci de tari cu zeci de mii de parteneri si colaboratori? Acest Calin Donca, pe departe cel mai controversat mlm-ist din Romania dupa cum il declara si ziarele, este sau nu un tepar de zile mari ori un simplu om ce cauta modalitati de mai bine pentru el si familia sa?

Am de ales intre un om care iasa in fata a mii de oameni si vorbeste despre activitatea sa, fara ascunzisuri, fara perdea, direct in mijlocul oamenilor care il asculta din toata tara si intre alt om care sta in spatele unui ecran, intr-o camera trista, ducand o viata mizera, singur in singuratatea lui, cautand mereu ceva prin care ceilalti sa se uite putin si la el sau ea. Prostia este instrumentul cel mai folositor pentru el deoarece chiar si o luminita de logica ar sterge rapid orice propozitie din calvarul de pareri cu care se lupta a le scrie.

Cat de josnic sa fii in amaraciunea ta ca sa iti dedici parte din viata ta lui Calin Donca sau unora ca el. Viata ta nu exista iar atunci te agati de viata lui. Unii ar spune ca este invidie, altii ar spune ca este adoratie, eu zic ca este ceva la mijloc, acel sentiment de atractie catre ceva ce nu poti atinge iar atunci preferi sa arunci cu pietre in el. Cumva precum strugurii ce sunt acrii pe care vulpea nu ii mai vrea… Esti patetic precum un pateu stricat.

Lacrimi si durere, sperante moarte in camera sufletului tau, acesta trebuie sa fie decorul in care te trezesti in fiecare zi si cauti pe altii care sa ii aduci langa tine. L-ai cunoscut tu oare pe omul Calin Donca?
Ai stat la masa cu el? Niciodata. Si niciodata nu ai putea sa te uiti in ochii lui si sa spui ceea ce scrii. Esti las precum un caine ce latra pe dupa gardul monitorului la care privesti in timp ce saliva iti cade din gura pe tastatura uleioasa cu care iti petreci noptile tarzii. Odata ce gardul dispare, latratul se transforma in scheunat iar in fata vietii esti precum o trestie ce se apleaca dupa cum bate vantul, fara coloana, fara nimic de valoare in mintea si trupul tau.

Ma uit la Calin Donca si vad un om care a chinuit pentru tot ce are. Ma uit si vad speranta. Ma uit si parca simt si eu ca pot mai mult decat fac. In acelasi timp, intorc capul si spre tine, un anonim care contesta chiar ce legea si politia nu a gasit de vina. Iar cand te ascult, pierd speranta, pierd bucuria, pierd puterea din mine. Cumva devin ceva asemanator cu tine, un pierzator de vreme si mancator de oxigen. O umbra pe Terra ce daca maine moare, poimaine nimeni nu-si va mai aminti de ea.

Oare sa te ascult pe tine inarmat cu Teapa Secolului la titlu, sau pe un om cu o familie frumoasa, ce vine in fata tuturor si se arata pe el cum a reusit.

Iar ca tine, am vazut si pe altii, si pe altele, oameni ce par seriosi pana cand isi deschis gura si dezmortesc degetele. Oameni ce in curand vor plati prin Sali de judecata pentru calomnie si fals informational. Oameni ce vor ajunge langa cei ca ei, calomniosi si rai, suflete triste ce traiesc in lumea minciunii ieftine de tot.

Iar in tot acest timp in care unii striga, urla amenintand cu tepe, Calin Donca munceste la fel precum a facut-o in ultimii 20 de ani. Crescut de MLM, traieste viata care il implineste, posteaza mereu din plimbarile sale prin natura, bucurandu-se de rasplata muncii sale. Nu ii pasa de tine, nici nu te aude, esti atat de jos incat doar oameni ca tine te pot vedea. Cumva poti atinge doar pe cei tristi, oameni lipsiti de logica normalului, oameni ce cred in paranormal, oameni lenesi ce arunca cu pietre in cei care muncesc.

Ar trebui sa imi fie mila de tine, cel sau cea care distribui informatii false, deloc verificate si niciodata dovedite de catre autoritati. Totusi, la fel precum un sobolan bolnav ce roade pe ascuns, aleg sa te privesc cum te infrupti din boabele de grau otravit ce curand iti vor curma existenta. Vei muri fara ca eu sau altii sa-ti facem rau, printr-o boala a trupului, un cancer neasteptat, un infarct din senin, toate fiind planificate de tine odata cu raul ce iese din gura ta. Singura ta salvare ar fi politia care sa iti bata la usa si sa te tarasca intr-o sala de judecata in care sa dovedesti calomnia pe care o propagi pe internet. Astfel te-ai trezi mai repede si te-ai opri din bataia de joc in care singur te tarasti intentionat.

Ceasul bate, timpul trece, judecata deja a inceput, urmeaza doar sa o simti si pe pielea ta cand toate ti se vor intoarce fara ca macar sa ajungi sa il cunosti pe Calin Donca, acest om printre oameni ce va munci pe mai departe si creste cum o face deja de 20 de ani.

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending