Antreneaza-ti aptitudinile soft in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala online! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Antreneaza-ti aptitudinile soft in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala online!

Published

on

Cu siguranta te-ai intalnit adesea cu conceptele de soft si hard skills, mai ales in momentele in care ti-ai scris CV-ul, ai aplicat la un job sau ai participat la interviuri. Insa cum sunt definite acestea, ce tip de aptitudini contin mai exact si cum le poti utiliza pentru a creste sansa de a gasi jobul ideal ? Descopera raspunsurile la toate aceste intrebari in cele ce urmeaza!

 

 

Care este diferenta dintre soft si hard skills ?

Exista doua tipuri de aptitudini sau de skill-uri: cele soft si cele hard. Conform Success Academy, singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, ambele sunt extrem de importante pentru angajatori, desi sunt diferite.

 

In timp ce skill-urile hard se dobandesc cu timpul si sunt incadrate in categoria de aptitudini tehnice pe care le inveti in timp ce practici anumite task-uri, cele soft sunt subiective si pot fi antrenate prin participarea la cursuri de dezvoltare personala online sau in sala. Motivul pentru care ai nevoie de putin sprijin pentru a dobandi abilitati soft consta in faptul ca acestea necesita exercitiu, feedback si relationare cu cei din jur.

 

Advertisement

Care sunt aptitudinile soft de care ai nevoie ?

Skill-urile apreciate de angajatori sunt cele pe care participantii la cursuri dezvoltare personala online le dobandesc prin intermediul unei metode de predare interactive. Iata doar cateva exemple de astfel de aptitudini!

  • Inteligenta emotionala;
  • Concentrare;
  • Relationare;
  • Initiativa personala;
  • Public speaking;
  • Comunicare verbala & non-verbala;
  • Gandire critica & strategica;
  • Lucru in echipa;
  • Adaptabilitate;
  • Organizare etc.

 

Toate aceste skill-uri sunt antrenate in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala online sau in sala de la Success Academy, o „scoala altfel”, in care tinerii dobandesc aptitudini care ii vor ajuta in viata reala. Scopul Academiei este de a veni in completarea programei scolare traditionale si de a le oferi elevilor cunostintele teoretice si practice de care au nevoie pentru a avea o cariera de succes.

Importanta aptitudinilor soft

Conform unui sondaj realizat de publicatia CareerBuilder.com, peste 75% dintre angajatori declara ca inteligenta emotionala este mult mai importanta decat nivelul de cunostinte practice pe care le detii. Explicatia consta in faptul ca, pentru a te integra intr-o echipa, trebuie sa stii cum sa comunici, cum sa oferi si sa primesti feedback, cum sa te adaptezi si sa rezolvi conflictele.

 

Cei care participa la cursuri de dezvoltare personala online de la Success Academy au parte de o metoda interactiva de predare, in cadrul careia interactioneaza cu alti tineri de varsta lor. Prin intermediul jocurilor, experimentelor si al exercitiilor, acestia isi antreneaza abilitatile soft si capata mai multa incredere in ei insisi.

 

Advertisement

Success Academy este un program complet si coerent de dezvoltare personala, oferit de traineri cu experienta. Academia reprezinta un concept unic in spatiul educational romanesc, fiind o scoala 100% pragmatica, in cadrul careia copiii si adolescentii isi dezvolta personalitatea prin antrenarea coerenta si unitara a abilitatilor de lider.

Acceseaza acum platforma online successacademy.ro pentru a te programa la o sesiune Demo, in cadrul careia ii vei cunoaste pe traineri si vei participa gratuit la o sedinta de curs. Daca iti place cum decurge programul, te poti inscrie la cursuri de dezvoltare personala online oferite de cel mai puternic program de Life & Business Skills din Romania.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending