Connect with us

Concurenții au intrat în ring aseară și s-au luptat pentru un loc în semifinalele Vocea României. Prima ediție de dueluri a adus voci formidabile, atitudine, reacții incredibile ale antrenorilor și decizii care au provocat stări de bucurie, dar și de tristețe.

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 00:14, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:51, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.2 milioane de români.

Prima ediție de dueluri a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.2 puncte de rating și 25.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1 cu X Factor,  a obţinut 6 puncte de rating și 15% share.

Duete incredibile, emoții și bătălia pentru un loc în semifinale

Etapa duelurilor a debutat aseară în forță! Zile întregi antrenorii și-au pregătit concurenții și i-au ajutat să creeze momente memorabile pe scena Vocea României.

Pe lângă bucuria de a-i alege pe cei care merg în semifinale, Tudor, Loredana, Smiley și Moga au fost nevoiți în final să ia decizii grele și să renunțe la câteva voci foarte bune. Numai o concurentă dintre cei care ar fi trebuit să părăsească competiția a reușit să se salveze și astfel merge mai departe spre marele trofeu, dar într-o altă echipă.

Primul cuplu de dueliști care a urcat pe scena vocilor a fost format din Bogdan Vlădău și Nicoleta Niciu din #echipaloredana, care au cântat melodia Kids. Cei doi au fost vehemenți, au dat tot ce au avut mai bun și au făcut-o pe antrenoarea lor mândră de ei. Însă, în final aceasta a trebuit să decidă cine merge mai departe: “Pentru că vreau să arătăm lumii că orice vis se poate împlini, doar dacă ai curajul să ți-l asumi și să-l trăiești, o să merg mai departe cu Bogdan!”, a spus Loredana. Bogdan Vlădău este primul concurent din acest sezon care ajunge în semifinale.

Ștefan Liche și Diana Cazan din #echipasmiley au cântat o melodie extreme de sensibilă, I just can’t stop loving you, care le-a pus în valoare calitățile vocale. Vocile celor doi s-au completat, creând unul dintre cele mai frumoase duete, însă Smiley a fost nevoit să aleagă pe cine păstrează în echipa sa. “Sper că veți primi decizia mea la fel cum ați primit și piesa, cu zâmbetul pe buze… Diana!”, a spus Smiley. Diana Cazan merge mai departe și este cu un pas mai aproape de marele trofeu.

Stefan Liche vs Diana Cazan

Stefan Liche vs Diana Cazan

Două voci electrizante, Larisa Ciortan și Andreea Vătavu din #echipasmiley, au interpretat fără greșeală melodia Give it to me right. Cele două s-au sincronizat perfect și i-au determinat pe antrenori să vorbească în rime și să se ridice de pe scaune pentru a le imita mișcările. Decizia a fost dificilă pentru Smiley, dar în final el a ales: “Mi-a plăcut foarte tare momentul! Ați cântat senzațional amândouă. Vă mulțumesc frumos. Voi merge mai departe cu Larisa!”. Larisa Ciortan este cea de-a treia concurentă care rămâne în competitiție.

Larisa Ciortan vs Andreea Vatavu

Larisa Ciortan vs Andreea Vatavu

Ioana Sapianu și Alex Forea din #echipamoga s-au armonizat perfect în momentul în care au cântat melodia Crazy. Ambii au voci puternice, pline de ritm și au creat împreună un moment rock de excepție pe scena Vocea României. Misiunea Lui Moga a fost foarte grea, însă a decis: “V-ați descurcat foarte bine și apreciez pasiunea. O să merg mai departe cu Alex.” și astfel Alex Florea continuă lupta în competiție.

Ioana Sapianu vs Alex Florea

Ioana Sapianu vs Alex Florea

Claudia Andas și Florina Călin din #echipatudor au demonstrat încă o dată că au voci speciale, cu care pot ridica sala în picioare. Momentul în care cele două au cântat melodia Rolling in the deep a fost aplaudat îndelung de antrenori, care le-au felicitat. “Este cuplul cel mai sudat din echipa mea, care a repetat cel mai mult împreună. Am să merg mai departe cu Claudia!”, a spus Tudor, după secunde bune de gândire. Claudia Andas își continuă drumul la Vocea României.

Florina Calin vs Claudia Andas

Florina Calin vs Claudia Andas

Nicoleta Hăpăianu și Ruxandra Anania din #echipasmiley au urcat pe scenă hotărâte și încrezătoare în calitățile lor vocale. Chiar dacă au două voci diferite, au sunat extrem de bine împreună și au interpretat extraordinar piesa Crazy in love. Încântat de momentul de pe scenă, Smiley le-a spus la final: “Ați cântat foarte frumos, arătați foarte bine, mă bucur că ați ținut minte tot ce am vorbit la repetiții. E foarte greu de luat o decizie, pentru că sunteți foarte diferite și la fel de talentate. Voi merge mai departe cu Ruxandra.” După decizia antrenorului, Ruxandra Anania continuă lupta la Vocea României.

Ruxandra Anania vs Nicoleta Hapaianu

Ruxandra Anania vs Nicoleta Hapaianu

[nextpage title=”ALTE DETALII PE URMATOAREA PAGINA!”]

Diana Hetea și Cristina Vasopol din #echipaloredana au creat aseară un duet puternic, dar extrem de echilibrat. Cele două concurente au cântat melodia Sisters are doing it for themselves și i-au impresionat pe toți cei patru antrenori.

Chiar dacă a fost o alegere grea pentru Loredana, aceasta a spus în momentul deciziei: “Aveți două voci excepționale, poate cele mai puternice și stabile voci din această competiție. Sunt fericită că am ocazia să lucrez cu voi și să faceți parte din echipa mea. Voi merge mai departe, spre Vocea României, cu Cristina!”. Cristina Vasopol continuă competiția în echipa Loredana.

Diana Hetea nu a avut mai mult de câteva momente de tristețe, deoarece Smiley a apăsat butonul și a salvat-o. Și Diana merge mai departe în competiție, dar se alătură echipei Smiley. “Am salvat-o pe Diana pentru că știu unde se situează ca și voce și cred că, într-adevăr, va surprinde de acum înainte.”, a spus antrenorul.

Diana Hetea vs Cristina Vasopol

Diana Hetea vs Cristina Vasopol

Adrian Stănescu și Armand Murzea din #echipatudor au luptat aseară pentru glorie și voce. Interpretarea melodiei Loosing my religion a stârnit reacții incredibile în sală, iar momentul a fost aplaudat îndelung. Chiar dacă timbrele lor sunt extreme de diferite, piesa a sunat foarte bine și s-au completat de la început până la final. Tudor Chirilă, fericit de alegerea făcută, dar și de momentul de pe scenă, a spus: “E important că la Vocea României s-a mai câștigat un moment! Pentru că este vorba despre momente. Am să merg mai departe cu Armand!”. Armand Murzea continuă competiția și merge în semifinale.

Ultimul duet din prima ediție a duelurilor a fost cel al lui Andrei Vitan și Jessie Baneș din #echipamoga, care au cântat melodia Need you now. A fost un moment sensibil, dar plin de pasiune, apreciat de antrenori. ”Sunteți doi frumoși și ați cântat foarte tare. Jessie, te-ai descurcat de minune, mult mai încrezătoare. Andrei a trebuit să muncească mai mult. A fost un duet reușit și sunt mândru de voi. Să meargă mai departe spre Vocea României, Andrei Vitan!”. Cu Andrei Vitan ne vom reîntâlni în etapa semifinalelor.

Armand Murzea vs Adrian Stanescu

Armand Murzea vs Adrian Stanescu

După prima seară de dueluri, opt concurenți părăsesc competiția, iar zece merg mai departe spre marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cea mai bună competiție a vocilor revine vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi cupluri care se vor duela pentru un loc în semifinală, momente extraordinare și interpretări de excepție.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot afla noutăți despre antrenori, îi pot cunoaște mai bine pe concurenți și își pot alege favoriții la Vocea României.

 

Comentarii

Analize

Kanal D, pe primul loc in preferintele publicului cu editia de duminica a emisiunii “Asta-i Romania!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Editia de duminica a emisiunii de reportaje “Asta-i Romania!” a plasat Kanal D pe primul loc pe podiumul audientelor, telespectatorii au ales ca prima optiune materialele din emisiunea prezentata de Mihai Ghita. Ieri, pe parcursul difuzarii “Asta-i Romania”, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor, atat pe targetul National, cat si All Urban.

            Peste 593.000 de romani din intreaga tara au urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea “Asta-I Romania!”. Minutul de maxima audienta, atins la 15:05, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 762.000 de fani.

            Duminica, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a fost lider de audienta pe doua segmente de public, inregistrand 3,4% rating si 12,4% cota de piata, pe targetul National, si 2,0% rating si 8,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

            ​Unul dintre subiectele care au starnit interesul telespectatorilor in editia de duminica a emisiunii “Asta-I Romania!” a fost prezentarea cazului cutremurator de sclavie din Maramures, ce a socat o tara intreaga. Asemeni intamplarilor care au facut inconjurul lumii, in celebrul caz Berevoiesti, Arges, si de data aceasta a fost vorba despre sclavi si de stapanii lor care fac legea, la vedere, fara nicio teama de lege, de autoritati. 

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,08,2187
 Romania TV1,87,5172
 Antena 31,45,9134
ASTA-I ROMANIAPro TV1,45,8132
14:30-16:00Antena 11,35,3122
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    
     
     
NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,412,4593
 Romania TV2,07,3349
 National TV1,55,7272
ASTA-I ROMANIAAntena 11,45,1245
14:30-16:00Pro TV1,34,8231
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D a dat din nou lovitura, statia a fost lider de audienta

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Stirile Kanal D de la ora 12:00, in preferintele telespectatorilor. Kanal D, pe primul loc, la nivel National si All Urban

Stirile Kanal D de la ora 12:00 de ieri, 25 iunie, a fost prima optiune a telespectatorilor, Kanal D clasandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Conform  datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piata cu Stirile Kanal D, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la orase. In ceea ce priveste targetul Comercial, statia s-a pozitionat pe locul doi in preferintele telespectatorilor.

            Stirile Kanal D de pranz, prezentate de Ilinca Obadescu au fost urmarite ieri, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 398.000 de fani. Minutul de maxima audienta, atins la 12:57, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumatate de romani (509.000).

            ​Joi, in intervalul orar  12:00 – 13:00, Kanal D a inregistrat 2,3% rating si 14,9% cota de piata, pe targetul National, 1,9% rating si 14,0% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,6% rating si 17,4% cota de piata, pe targetul Comercial.

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D, lider absolut de audienta cu „Teo Show”!

Avatar

Published

on

        „Teo Show”,  emisiunea prezentata Teo Trandafir si Bursucu, la Kanal D,  se afla pe primul loc in preferintele telespectatorilor, fiind urmarita de sute de mii de romani la fiecare difuzare.

        Luni, 22 iunie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu „Teo Show”, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

        Aproape o jumatate de milion de fani (456.000) au urmarit editia de ieri a show-ului, in medie, in fiecare minut al difuzarii. Minutul de aur (15:00) a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 677.000 de telespectatori din intreaga tara.

        ​Ieri, in intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D si-a adjudecat pozitia de lider de piata, inregistrand 2,6% rating si 13,1% cota de piata, pe targetul National, 2,4% rating si 11,5% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,7% rating si 15,2% cota de piata, pe targetul Comercial.

 

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0