Connect with us

Concurenții au intrat în ring aseară și s-au luptat pentru un loc în semifinalele Vocea României. Prima ediție de dueluri a adus voci formidabile, atitudine, reacții incredibile ale antrenorilor și decizii care au provocat stări de bucurie, dar și de tristețe.

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 00:14, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:51, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.2 milioane de români.

Prima ediție de dueluri a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.2 puncte de rating și 25.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1 cu X Factor,  a obţinut 6 puncte de rating și 15% share.

Duete incredibile, emoții și bătălia pentru un loc în semifinale

Etapa duelurilor a debutat aseară în forță! Zile întregi antrenorii și-au pregătit concurenții și i-au ajutat să creeze momente memorabile pe scena Vocea României.

Pe lângă bucuria de a-i alege pe cei care merg în semifinale, Tudor, Loredana, Smiley și Moga au fost nevoiți în final să ia decizii grele și să renunțe la câteva voci foarte bune. Numai o concurentă dintre cei care ar fi trebuit să părăsească competiția a reușit să se salveze și astfel merge mai departe spre marele trofeu, dar într-o altă echipă.

Primul cuplu de dueliști care a urcat pe scena vocilor a fost format din Bogdan Vlădău și Nicoleta Niciu din #echipaloredana, care au cântat melodia Kids. Cei doi au fost vehemenți, au dat tot ce au avut mai bun și au făcut-o pe antrenoarea lor mândră de ei. Însă, în final aceasta a trebuit să decidă cine merge mai departe: “Pentru că vreau să arătăm lumii că orice vis se poate împlini, doar dacă ai curajul să ți-l asumi și să-l trăiești, o să merg mai departe cu Bogdan!”, a spus Loredana. Bogdan Vlădău este primul concurent din acest sezon care ajunge în semifinale.

Ștefan Liche și Diana Cazan din #echipasmiley au cântat o melodie extreme de sensibilă, I just can’t stop loving you, care le-a pus în valoare calitățile vocale. Vocile celor doi s-au completat, creând unul dintre cele mai frumoase duete, însă Smiley a fost nevoit să aleagă pe cine păstrează în echipa sa. “Sper că veți primi decizia mea la fel cum ați primit și piesa, cu zâmbetul pe buze… Diana!”, a spus Smiley. Diana Cazan merge mai departe și este cu un pas mai aproape de marele trofeu.

Stefan Liche vs Diana Cazan

Stefan Liche vs Diana Cazan

Două voci electrizante, Larisa Ciortan și Andreea Vătavu din #echipasmiley, au interpretat fără greșeală melodia Give it to me right. Cele două s-au sincronizat perfect și i-au determinat pe antrenori să vorbească în rime și să se ridice de pe scaune pentru a le imita mișcările. Decizia a fost dificilă pentru Smiley, dar în final el a ales: “Mi-a plăcut foarte tare momentul! Ați cântat senzațional amândouă. Vă mulțumesc frumos. Voi merge mai departe cu Larisa!”. Larisa Ciortan este cea de-a treia concurentă care rămâne în competitiție.

Larisa Ciortan vs Andreea Vatavu

Larisa Ciortan vs Andreea Vatavu

Ioana Sapianu și Alex Forea din #echipamoga s-au armonizat perfect în momentul în care au cântat melodia Crazy. Ambii au voci puternice, pline de ritm și au creat împreună un moment rock de excepție pe scena Vocea României. Misiunea Lui Moga a fost foarte grea, însă a decis: “V-ați descurcat foarte bine și apreciez pasiunea. O să merg mai departe cu Alex.” și astfel Alex Florea continuă lupta în competiție.

Ioana Sapianu vs Alex Florea

Ioana Sapianu vs Alex Florea

Claudia Andas și Florina Călin din #echipatudor au demonstrat încă o dată că au voci speciale, cu care pot ridica sala în picioare. Momentul în care cele două au cântat melodia Rolling in the deep a fost aplaudat îndelung de antrenori, care le-au felicitat. “Este cuplul cel mai sudat din echipa mea, care a repetat cel mai mult împreună. Am să merg mai departe cu Claudia!”, a spus Tudor, după secunde bune de gândire. Claudia Andas își continuă drumul la Vocea României.

Florina Calin vs Claudia Andas

Florina Calin vs Claudia Andas

Nicoleta Hăpăianu și Ruxandra Anania din #echipasmiley au urcat pe scenă hotărâte și încrezătoare în calitățile lor vocale. Chiar dacă au două voci diferite, au sunat extrem de bine împreună și au interpretat extraordinar piesa Crazy in love. Încântat de momentul de pe scenă, Smiley le-a spus la final: “Ați cântat foarte frumos, arătați foarte bine, mă bucur că ați ținut minte tot ce am vorbit la repetiții. E foarte greu de luat o decizie, pentru că sunteți foarte diferite și la fel de talentate. Voi merge mai departe cu Ruxandra.” După decizia antrenorului, Ruxandra Anania continuă lupta la Vocea României.

Ruxandra Anania vs Nicoleta Hapaianu

Ruxandra Anania vs Nicoleta Hapaianu

[nextpage title=”ALTE DETALII PE URMATOAREA PAGINA!”]

Diana Hetea și Cristina Vasopol din #echipaloredana au creat aseară un duet puternic, dar extrem de echilibrat. Cele două concurente au cântat melodia Sisters are doing it for themselves și i-au impresionat pe toți cei patru antrenori.

Chiar dacă a fost o alegere grea pentru Loredana, aceasta a spus în momentul deciziei: “Aveți două voci excepționale, poate cele mai puternice și stabile voci din această competiție. Sunt fericită că am ocazia să lucrez cu voi și să faceți parte din echipa mea. Voi merge mai departe, spre Vocea României, cu Cristina!”. Cristina Vasopol continuă competiția în echipa Loredana.

Diana Hetea nu a avut mai mult de câteva momente de tristețe, deoarece Smiley a apăsat butonul și a salvat-o. Și Diana merge mai departe în competiție, dar se alătură echipei Smiley. “Am salvat-o pe Diana pentru că știu unde se situează ca și voce și cred că, într-adevăr, va surprinde de acum înainte.”, a spus antrenorul.

Diana Hetea vs Cristina Vasopol

Diana Hetea vs Cristina Vasopol

Adrian Stănescu și Armand Murzea din #echipatudor au luptat aseară pentru glorie și voce. Interpretarea melodiei Loosing my religion a stârnit reacții incredibile în sală, iar momentul a fost aplaudat îndelung. Chiar dacă timbrele lor sunt extreme de diferite, piesa a sunat foarte bine și s-au completat de la început până la final. Tudor Chirilă, fericit de alegerea făcută, dar și de momentul de pe scenă, a spus: “E important că la Vocea României s-a mai câștigat un moment! Pentru că este vorba despre momente. Am să merg mai departe cu Armand!”. Armand Murzea continuă competiția și merge în semifinale.

Ultimul duet din prima ediție a duelurilor a fost cel al lui Andrei Vitan și Jessie Baneș din #echipamoga, care au cântat melodia Need you now. A fost un moment sensibil, dar plin de pasiune, apreciat de antrenori. ”Sunteți doi frumoși și ați cântat foarte tare. Jessie, te-ai descurcat de minune, mult mai încrezătoare. Andrei a trebuit să muncească mai mult. A fost un duet reușit și sunt mândru de voi. Să meargă mai departe spre Vocea României, Andrei Vitan!”. Cu Andrei Vitan ne vom reîntâlni în etapa semifinalelor.

Armand Murzea vs Adrian Stanescu

Armand Murzea vs Adrian Stanescu

După prima seară de dueluri, opt concurenți părăsesc competiția, iar zece merg mai departe spre marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cea mai bună competiție a vocilor revine vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi cupluri care se vor duela pentru un loc în semifinală, momente extraordinare și interpretări de excepție.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot afla noutăți despre antrenori, îi pot cunoaște mai bine pe concurenți și își pot alege favoriții la Vocea României.

 

Comentarii

Analize

Masked Singer Româna de la PRO TVa fost lider de audiență pe publicul urban!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri seară, Tigrul, Unicornul, Îngerul, Vulpoiul și Panda s-au luptat pe scena Masked Singer România. În urma deciziei publicului și a celor patru detectivi, Îngerul a fost nevoit să părăsească emisiunea și să-și arate adevărata față. Sub masca acestuia s-a ascuns Brigitte Pastramă.

 

De-a lungul edițiilor, Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu au încercat să descopere cine se ascunde sub costumul puternicului Înger, însă fără succes. Cu toate indiciile pe masă, atenți la fiecare detaliu pe care masca le oferea, cei patru n-au reușit să se apropie de răspunsul corect: Brigitte Pastramă a fost cea care și-a ascuns identitatea în costumul Îngerului.

 

”Nu a fost ușor deloc să țin acest secret, deoarece nici soțul meu, nici copiii mei nu știu că am participat la acest show. Este pentru prima dată când cânt pe o scenă, am repetat în fiecare seară momentele. A fost greu pentru că n-am văzut aproape nimic și era dificil să urc scări. Mai mult, eu am rău de înălțime și prima piesă am cântat-o la 2 metri. În acel moment am zis: <<Doamne, dă-mi putere! Dacă reușesc să trec de aceste două minute, înseamnă că ești aici cu mine>>. Sunt fericită că am purtat acest costum și mă reprezintă foarte mult!”, a spus Brigitte Pastramă.

 

Ediția Masked Singer România de aseară a fost lider de audiență și a înregistrat 5.9 puncte de rating și 19% cotă de piață, în intervalul orar 20:29 – 22:30, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.5 puncte de rating și 17.7% cotă de piață.

 

Săptămâna viitoare, alte măști vor urca pe scena Masked Singer România și se vor duela pentru un loc în etapa următoare a show-ului. Cel mai spectaculos show TV al momentului este în fiecare vineri, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

Masked Singer România – Cel mai tare show de entertainment!

Comentarii

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Show-ul X Factor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public!

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

 Premieră în cadrul show-ului: Florin Ristei a acordat primul wild card

Cea de-a treia ediţie a celui mai nou sezon X Factor, difuzată vineri seara, între orele 20.29-23.04, la Antena 1, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Astfel, la nivelul întregului public din mediul urban, X Factor a fost lider de piată, cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 16.9% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D cu 5.1 puncte de rating şi 13.2% cota de piaţă, iar Pro TV ocupa locul al treilea în clasament cu 4.9 puncte de rating şi 12.6% cota de piaţă. Şi la nivel național, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 6.6 puncte de rating şi 16.4% cotă de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Pro Tv cu 6 puncte de rating şi 14.9% cotă de piaţă. Şi la nivelul targetului commercial, Antena 1 a fost lider de audienţă cu o medie de 241.000 de telespectatori pe minut. În minutul de aur, 20.51, peste 1,5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

Patru nume noi și un wild card au adăugat jurații X Factor în Bootcamp-ul din cel de-al nouălea sezon, după prestațiile de seara trecută. Modelul Naomi Hedman, Andrei Theodor și Oana Velea au primit patru voturi pozitive, în timp ce trupa Alfa Band a beneficiat de un wild card din partea lui Florin Ristei, o premieră pentru emisiune.

Alfa Band, o trupă formată din patru tineri din centre de plasament din Cluj-Napoca a oferit o premieră pentru X Factor. Florin Ristei, juratul care i-a și oprit înainte să încheie piesa, le-a oferit concurenților un wild card către Bootcamp. ”Nu sunteți încă pregătiți pentru X Factor, dar eu vreau să încerc ceva, dacă e posibil să avem un wild card – să nu votăm și să încerc eu pentru data viitoare, adică în Bootcamp, să pregătim împreună o piesă. Dar de acolo sunteți pe barba voastră. Vreți?”, i-a întrebat juratul, iar Alfa Band a acceptat provocarea.

Fan declarat al lui Ștefan Bănică, Andrei Theodor merge direct în Bootcamp, dar în grupa Loredanei, care este anul acesta mentor pentru băieții cu vârsta de până la 24 de ani. Theodor are nu doar notele muzicale în buzunar, ci și replici pregătite, astfel că atunci când Florin Ristei l-a întrebat până în ce etapă se vede ajuns, tânărul i-a replicat fără să stea pe gânduri: ”Până în juriu!”.       Oana Velea, cea care i-a frânt inima lui Andrei Theodor, va fi acum rivala acestuia, după ce a primit și a patru voturi pozitive și face parte din grupa lui Ștefan Bănică în Bootcamp.

Mamă și fiică, Otilia și Adelina Gogu au avut de făcut o alegere grea după ce jurații au decis că doar una dintre ele ar putea merge în Bootcamp. Cu lacrimi în ochi, Adelina i-a cerut mamei să nu renunțe și să continue drumul la X Factor singură, în echipa Deliei.

Venită din Londra, Naomi Hedman a făcut furori chiar dinainte de a păși pe scena X Factor. Vrăjiți de apariție, Răzvan și Dani i-au acordat un vot de încredere înainte ca Naomi să înceapă să cânte. Modelul londonez nu i-a cucerit însă pe cei patru jurați și cu prestația sa pe scenă. ”Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o… pisică!”, i-a spus Ștefan Bănică. Naomi a cerut o șansă pentru a rămâne în concurs, iar Florin Ristei s-a oferit să o sprijine într-un duet pentru a cea de-a doua piesă. Rezultatul – 4 de DA, iar Naomi merge în Bootcamp în grupa Deliei.

O noutate a celui de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, pe care atât concurenții, cât și jurații au aflat-o încă din primul episod a fost împărțirea grupelor! Astfel, dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, anul acesta, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Totodată, în timp ce jurații vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 25 septembrie 2020

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D, pe primul loc in preferintele publicului cu editia de duminica a emisiunii “Asta-i Romania!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Editia de duminica a emisiunii de reportaje “Asta-i Romania!” a plasat Kanal D pe primul loc pe podiumul audientelor, telespectatorii au ales ca prima optiune materialele din emisiunea prezentata de Mihai Ghita. Ieri, pe parcursul difuzarii “Asta-i Romania”, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor, atat pe targetul National, cat si All Urban.

            Peste 593.000 de romani din intreaga tara au urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea “Asta-I Romania!”. Minutul de maxima audienta, atins la 15:05, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 762.000 de fani.

            Duminica, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a fost lider de audienta pe doua segmente de public, inregistrand 3,4% rating si 12,4% cota de piata, pe targetul National, si 2,0% rating si 8,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

            ​Unul dintre subiectele care au starnit interesul telespectatorilor in editia de duminica a emisiunii “Asta-I Romania!” a fost prezentarea cazului cutremurator de sclavie din Maramures, ce a socat o tara intreaga. Asemeni intamplarilor care au facut inconjurul lumii, in celebrul caz Berevoiesti, Arges, si de data aceasta a fost vorba despre sclavi si de stapanii lor care fac legea, la vedere, fara nicio teama de lege, de autoritati. 

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,08,2187
 Romania TV1,87,5172
 Antena 31,45,9134
ASTA-I ROMANIAPro TV1,45,8132
14:30-16:00Antena 11,35,3122
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    
     
     
NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,412,4593
 Romania TV2,07,3349
 National TV1,55,7272
ASTA-I ROMANIAAntena 11,45,1245
14:30-16:00Pro TV1,34,8231
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    

 

Comentarii

Continue Reading

Trending