Connect with us

Emisiuni

Antrenorii și echipele lor sunt gata de luptă! Duminică batem gongul pentru confruntările de la Vocea României Junior!

Published

on

Reclame

La audițiile pe nevăzute, juniorii au demonstrat că au calități vocale formidabile, iar Andra, Moga și INNA s-au luptat pentru ei cu toate armele.

 

Acum, fiecare antrenor are în echipă câte nouă concurenți extraordinari, însă duminica aceasta, de la 20:30, în etapa confruntărilor, câte trei concurenți vor intra în ring și vor încerca să impresioneze, însă numai câte unul dintre ei va merge mai departe spre marele trofeu Vocea României Junior și premiul în valoare de 50.000 de euro. La finalul ediției, Andra, Moga și INNA vor rămâne cu numai trei concurenți în echipă.

 

Antrenorii au ales melodiile pentru fiecare confruntare, au repetat zile întregi împreună cu concurenții, iar duminică vom vedea rezultatul muncii lor și deciziile neașteptate pe care le vor lua. Cine va merge mai departe? Acest lucru se vor întreba și copiii. Răspunsurile lor vor fi, pe cât de diverse, pe atât de surprinzătoare. Dacă unul dintre ei va declara:Nu avem puteri supranaturale de a spune: eu voi trece mai departe sau altcineva”, altul va da un răspuns total neașteptat: ”Sunt mici șanse să mă aleagă pe mine! Ar putea să le aleagă și pe ele. Și dacă le-ar alege, chiar m-aș bucura!”.

 

Duminica aceasta, INNA va surprinde prin replicile și sinceritatea ei și va stârni reacții atât din partea colegilor, cât și din partea copiilor! Ce o va determina să îi transmită Andrei că vrea să-i fure o echipă întreagă de juniori cu voci senzaționale, dar și în ce context îi va spune unei concurente: ”Te consider colega mea, ce spui de asta?”, vom afla în etapa confruntărilor.

 

Momentele celor mici îi vor da pe spate pe Andra, Moga și INNA, dar în cele din urmă antrenorii vor avea dificila misiune de a elimina câte șase voci fabuloase. Deciziile lor vor fi extrem de dificile, fapt care o va face pe Andra să izbucnească în lacrimi: ”Îmi vine să iau scaunul ăsta și să-l arunc de toți pereții! Doamne, ce greu e!”, iar Moga se va simți învins de situația nedreaptă: ”Îți frânge inima un copil când se uită așa în ochii tăi ca și cum ar zice: credeam că suntem prieteni!”.

 

Duminica aceasta, copiii vor avea atitudine de superstar și vor crea momente de senzație în ringul de la Vocea României Junior! Veselia, emoția intensă, mișcările de dans și exuberanța copiilor vor face ca bila energetică a lui Bobo să explodeze, iar cei mici vor face show așa cum doar ei sunt în stare, de la 20:30, numai la PRO TV!

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending