Antrenorul de la Vocea României, Smiley a tăiat panglica unei cafenele franțuzești - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Antrenorul de la Vocea României, Smiley a tăiat panglica unei cafenele franțuzești

Published

on

Excelenţa Sa Dl. François Saint-Paul, Ambasadorul Franţei în România, şi Smiley au tăiat, miercuri, 3 decembrie, panglica pentru inaugurarea cafenelei Brioche Dorée din AFI Palace Cotroceni. La eveniment au mai fost prezenţi frumoasa jucătoare de tenis Sabina Lupu, Kamara de la trupa Alb Negru,  scriitorul Marcel Manea, jurnaliști, bloggeri și colaboratori ai companiei.

Smiley Brioche Doree

Kamara

 

Mihai Stirbu Marcel Manea

Evenimentul a marcat totodată lansarea oficială a brandului pe piața din România sub conducerea KENVELO GROUP, ce deține 35% din acțiuni, în colaborare cu Grupul Financiar Eiffel, deținătorul a 65% din acțiuni.

«Cu un brand atât de bine apreciat și cunoscut internațional ca Brioche Dorée, care impune o calitate desăvârșită produselor, suntem siguri că vom ajunge lideri de piață în foarte scurt timp », a declarat Philippe Besadoux, CEO Brioche Dorée România.

Noua cafenea inaugurată miercuri seara, pe 3 decembrie, la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, este cea de-a 5-a unitate deschisă, după cele din Sun Plaza, Complexul Rezidențial Stejarii, America House și Promenada.

Gama de produse cuprinde în cea mai mare parte produse de patiserie precum croissante, brioșe, tarte sau macarons, dar și o gamă largă de sandvișuri, mâncăruri calde și salate proaspete. Majoritatea produselor și ingredientelor provin din Franța, cu excepția băuturilor, cafelei, legumelor și fructelor.

Prima cafenea-patiserie a fost înființată în urma cu 30 de ani, în Franța, la Brest, iar în prezent, Brioche Dorée este lider de piață în țara de origine, fiind unul dintre cele mai iubite branduri.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending