luni, februarie 26, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSAntrenorul lui Bute: Lucian este pregătit să înfrunte un public ostil

  Antrenorul lui Bute: Lucian este pregătit să înfrunte un public ostil

  Stephan Larouche, antrenorul lui Lucian Bute, a declarat miercuri că pugilistul român este pregătit să înfrunte un public ostil la Nottingham, unde îşi va pune centura în joc, într-o luptă cu boxerul britanic Carl Froch, informează Montreal Gazette.

  „Ştiu că lucrurile îl vor afecta pe Lucian. Şi el ştie că publicul ar putea să-l scuipe când urcă în ring. Fanii ar putea aruca bere pe el, ţipa şi insulta. Nu va primi energie pozitivă. Dar când lupta începe, este unul împotriva celuilalt. Cei din Quebec sunt simpatici, l-au acuzat pe Bute că luptă acasă, iar acum când o face pe terenul adversarului spun că e prost”, a spus Larouche, care a adăugat că Bute are abilitatea să depăşească toate aceste obstacolele.

  Larouche a precizat că se bazează pe rapiditatea loviturilor pugilistului român: „Avem o confruntare majoră pe masă. Ştim asta, că nu suntem proşti. În box, de cele mai multe ori viteza este greu de bătut şi noi ne bazăm pe viteza noastră”.

  Bute va pleca luni seară la Miami, unde se va pregăti pentru lupta cu Froch, apoi cu două săptămâni înaintea meciului de la 26 mai, românul va merge în Marea Britanie. O săptămână o va petrece la Londra şi următoarea în oraşul care va găzdui întâlnirea, Nottingham.

  Montreal Gazette a mai scris că Bute are o clauză în contractul pentru acest meci, potrivit căreia în cazul în care va pierde Froch trebuie să-i acorde revanşa în Canada.

  În întâlnirea cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura de campion mondial IBF.

  Sursa: Mediafax

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente