Connect with us

Emisiuni

Antreprenorul de succes și viitorul investitor de la „Imperiul Leilor”, la PRO TV

Avatar

Published

on

Cristian Onețiu povestește despre cele mai dificile, dar și amuzante alegeri din fiecare dimineață: vestimentația fiicei sale, Emma

Antreprenorul și business mentorul Cristian Onețiu care, în curând, va intra în „Imperiul Leilor” la PRO TV, vorbește despre cea mai mare realizare a sa, necuantificabilă în cifre. Indiferent de afacerile pe care le-a dezvoltat în 15 ani de antreprenoriat, de eșecurile din care a învățat și de succesele de care se bucură, investitorul din cea mai recentă emisiune de divertisment de la PRO TV declară că singurul lucru cu adevărat important în viața sa este familia.

 

Cel care, alături de alți patru antreprenori, va alege și va investi în afacerile concurenților din „Imperiul Leilor”, se bucură în fiecare dimineață de un program special cu fiica sa, Emma. „Avem împreună un ritual: eu o trezesc la 7:00, ea îmi spune <mai stai două minute>, mă întorc peste două minute ea revine cu <tata, te rog încă un minut>… În fiecare dimineață eu sunt cel care îi face de mâncare, ne preocupăm de meniu chiar și cu o seară înainte, o trezesc, o duc la școală, iar în mașină vorbim, selectăm muzică, discutăm despre ce o să se întâmple în clasă. Atât cât mai vrea să meargă cu mine, facem acest lucru și ne bucurăm de acest timp petrecut împreună. Pentru că aceea este ora noastră J”, spune încântat, Cristian.

El se amuză mai ales pe tema vestimentației pe care o alege pentru fiica sa, o altă zonă în care se implică cu răbdare și plăcere. „Chiar dacă îi mai dau instrucțiuni greșite, se pare. Câteodată nu potrivesc bine dress-code-ul, ca să zic așa. Când o vede maică-sa după amiază o întreabă <tu cum ai plecat așa?> și ea îi spune că <tata a zis>”.

Cristian mai are și alte câteva delicii împărțite din când în când cu Emma și mai puțin mărturisite soției sale, Florina. „Deși noi mâncăm sănătos și am grijă să decid cu cea mică ce meniuri pregătim dimineața, când mai ieșim, ne distrăm copios. Pe lângă faptul că Emmei îi place să se dea pe toate toboganele, după ce amețim bine, mai mâncăm un hot dog pe ascuns sau o clătită cu zahăr. Asta e activitatea noastră ocazională J”.

 

Și pentru că îi plac provocările, tot cu zâmbetul pe buze, Cristian Onețiu declară că a acceptat în mod firesc, ca o continuare a muncii sale de mentorat, propunerea de a participa în acest format de emisiune în care viitorii antreprenori concurenți vor învăța cum pot transforma o idee în afacere sau cum își pot dezvolta afacerile existente. În ce va alege să investească, ce sfaturi le va da participanților la emisiune și de ce rațiunea binelui trebuie să stea pe același loc cu un business plan solid, Onețiu va argumenta în curând, la „Imperiul Leilor”.

 

Cristian Onețiu este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori români cu o experiență de peste 15 de ani și care, în prezent, conduce două companii inovatoare pe piața românească: Life Care Corp și BioLogistic. El a fost și este business mentor pentru peste 100 de business-uri românești și dezvoltă cele mai eficiente programe de educație pentru antreprenorii români.

 

Comentarii

Emisiuni

ROMANII AU TALENT, lider de audienta cu un golden buzz de 10

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

”Un copil perfect” a reușit să obțină cel de-al zecelea golden buzz în sezonul de #un10perfect!

 

Și în cea de-a noua ediție a sezonului, concurenții le-au demonstrat juraților că pasiunea lor îi poate ghida spre cele mai înalte scene. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu s-au bucurat de fiecare moment și le-au oferit celor care au venit în fața lor unele dintre cele mai frumoase comentarii: ”Ce partitură grea, ești impecabilă, ai tot ce trebuie să fii pe scenă”, ”Mi-a plăcut expresivitatea ta, mi-a adus aminte de o meserie dificilă: mim”, ”M-ai fascinat!”.

 

Siena Vușcan, o puștoaică de 10 ani, născută în America, crescută la Cluj și care a petrecut ultimii 5 ani în China, a fost minunea serii. ”Îmi place să urc pe scenă, îmi plac luminile, oamenii care mă ascultă”, a declarat Siena. Și acest lucru s-a văzut din prima secundă în care a început să cânte, iar Andra nu a stat pe gânduri – a apăsat ultimul golden buzz din acest sezon. Laudele nu au contenit pentru mica artistă: ”Atâta lumină, atâta talent în ceea ce face”, a spus Florin Călinescu, completat de Mihai Petre: ”O minune, un copil perfect”.

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.8 puncte de rating și 43.3% share, cifre de peste 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 3.3 puncte de rating și 9% share.

 

Peste 3.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:50, peste 4 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

 

Assa Dance, Olivia Alexandru, Chișinău Youth Orchestra, George Goia, Rebecca Bumputu și Barnabas Magyar, Trupa de balet ”Ovidiu Danci”, Simona Bucur, Flux-Street Workout, Scarface, Anna Valfsson și Slava Ruza, Ioan Deaconu și Frederick Ion van Staden sunt concurenții care au obținut 3 sau 4 de DA și calificarea în următoarea etapă.

 

”Orice om ar trebui să-și urmeze pasiunea, să facă ceva pentru sufletul lui”, a spus Mihai Petre la finalul unui număr. Vinerea viitoare, de la 20:30, Românii au talent rămâne locul de întâlnire al celor care sunt deciși să-și arate pasiunea în fața telespectatorilor!

 

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Vineri seara, concurenții își spun poveștile de viață, prin momentele pregătite, pe scena Românii au talent!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri, de la 20:30, scena Românii au talent va fi din nou locul de întâlnire al concurenților cu visuri mari și ani de muncă și așteptare în spate. Unii dintre ei își vor dori să demonstreze că au depășit problemele pe care le-au avut: ”Am fost marginalizat, mă duceam la școală plângând, adormeam la fel”, în timp ce alții își vor propune să fie un exemplu pentru spectatori: ”Vreau să demonstrez că se poate, indiferent de vârstă și să motivez!”. Cu toții vor oferi un spectacol de #un10perfect!

O fostă concurentă Vocea României Junior, finalistă în echipa Innei în urmă cu doi ani, va urca pe scenă cu un mesaj surprinzător: ”Am renunțat la canto pentru școală. Am repetat acasă pentru a mă redescoperi”. Andra o va recunoaște încă de la apariție, însă ce va crede despre prestația ei, aflăm vineri seara.

Și de această dată, tinerii vor demonstra că viitorul le aparține. O concurentă care iubește muzica le va arăta juraților că deși s-a pregătit mereu la pian, pasiunea descoperită de curând, pentru cântat este cea care îi poate aduce succesul. ”Ești impecabilă, ai tot ce trebuie să fii pe scenă”, va declara Andra la finalul momentului!

La 47 de ani, un concurent se va întoarce după 12 ani petrecuți în Spania pentru a arăta tuturor ceea ce a învățat acolo – flamenco! Povestea lui este una emoționantă, la 35 de ani, după un curs de dans, a luat decizia de a se muta în Madrid pentru a fi aproape de flamenco, dansul care-l fascina. Acum visează să revină acasă și să-și deschidă academia lui. Dacă îi va convinge pe jurați, vom descoperi vineri.

Un moment care îi va impresiona pe prezentatori, jurați și toți cei prezenți în sală va obține ultimul golden buzz din acest sezon! Cine va fi și ce alte surprize își vor face loc pe scena talentului, putem vedea vineri, de la 20:30, în cea de-a noua ediție a sezonului 10!

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

“Măicuța” Magdalena Chihaia a câștigat a șasea ediție iUmor și merge în finală

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

”Am o curiozitate. Sunt ortodocși în sală?” A fost prima întrebare a Magdalenei Chihaia, o măicuță care a urcat pe scena iUmor și care a reușit să-i șocheze și pe jurați, dar și pe spectatori.

Dacă la început a uimit prin inocența ei, ulterior, sora Magdalena s-a dezbrăcat de tot. Și de smerenie, și de haine.

”Unii oameni spun că Dumnezeu îi iubește pe cei care merg la biserică. Dumnezeu îi iubește pe cei care stau la coadă la Sfânta Parascheva. Am fost și eu o femeie civilă cândva. Când m-a atins prima dată un bărbat mi-am dat seama că se pot face multe. Prima dată m-am rugat să termine mai repede. Apoi mi-am dat seama că bărbații n-au nevoie de rugăciuni pentru asta.”, a spus ea.

Iar șirul declarațiilor a continuat, spre deliciul juraților, care au fost șocați să o vadă…aproape dezvbrăcată.
https://www.youtube.com/watch?v=K3M5yUTENNE

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0