Connect with us

Concerte

Anul nou vine cu super concerte şi filme de colecţie la TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR

Anul 2022 începe cu vești bune! Pe 2 ianuarie, iubitorii muzicii de calitate pot să își aleagă concertul favorit. Trupa Damian & Brothers, Paul Surugiu-Fuego și Trupa Vunk oferă telespectatorilor TVR 2 trei dintre cele mai de succes concerte ale lor, pentru o zi de bună dispoziție, emoție și multă muzică.

Fie că este „Mireasa nebună”, un concert exploziv al Trupei Damian & Brothers (ora 10.00), concertul aniversar al artistului Paul Surugiu-Fuego – „Să readucem dragostea!” (ora 15:00), sau celebrul concert „VUNK la înălțime” (ora 22:10), cu siguranță pe 2 ianuarie telespectatorii TVR 2 se vor bucura să reasculte melodiile îndrăgite.

Advertisement

De la ora 10:00, concert Damian & Brothers și „Mireasa nebună”: Spectacolul a fost creat în urmă cu câţiva ani, după vizionarea filmului românesc „Tusea și junghiul”, regizat de Mircea Daneliuc, în care marii actori Ernest Maftei și Olga Tudorache interpretau rolurile principale. Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, concertul „Mireasa nebună” este o reală surpriză pentru public, o explozie de energie, bucurie, dans și bună dispoziție.

De la ora 15.00, timp de două ore, puteți urmări concertul aniversar al artistului Paul Surugiu-Fuego – „Să readucem dragostea!”. Spectacolul a avut loc pe 23 august 2021, la Teatrul Național din București, chiar de ziua de naștere a artistului. Show-ul va fi unul special, cu un repertoriu plin de șlagăre, dar și premiere muzicale. Veți face astfel o călătorie muzicală în care veți redescoperi ce înseamnă dragostea și valorile care ne fac inima să vibreze. Spectacolul vizual și auditiv este 100% live. Alături de Paul Surugiu, pe scenă va urca Prestige Orchestra, o echipă de instrumentiști desăvârșiți, cu doi soliști extraordinari, Iuliana și Costin Ghinea. Printre invitați: trupa Alesis, Alina și Romeo Negoiasă. Paul Surugiu-Fuego a împlinit pe 23 august 2021 vârsta de 45 de ani și aproape 30 de ani de carieră neîntreruptă.

De la ora 22:10 suntem aşteptaţi la Concertul „Vunk la înălţime”. Proiectul grandios al trupei Vunk a fost produs ca un adevărat spectacol de televiziune. Printre invitaţii de onoare s-au numărat Gabriel Cotabiţă, Antonia, Alexandra Uşurelu sau Marius Manole.

Duminică, 2 ianuarie este şi ziua filmelor îndrăgite de întreaga familie. Pentru cei mai mici telespectatori, TVR 2 a programat de la ora 11.30 filmul „Un cățel norocos” (LUCKY DOG – SUA, 2015), cu Bryce Johnson, Boti Bliss și David DeLuise în rolurile principale.

Advertisement


În regia lui Michael Feifer, filmul de aventuri pentru întreaga familie spune povestea lui Lucky, căţelul răsfăţat şi inteligent al lui Travis, un tată divorţat cu doi copii. Când Travis se îndrăgosteşte de Amber, colega lui arhitectă, Lucky se trezeşte şi el amorezat până peste urechi de căţeluşa lui Amber, Amy.


La Duminica Filmului Românesc continua seria filmelor istorice de aventuri cu „Mărgelatu”, în care rolul titular este interpretat de actorul Florin Piersic. De la ora 13:10, telespectatorii TVR 2 pot urmări „Colierul de turcoaze” (România, 1986), în regia lui Gheorghe Vitanidis, iar de la ora 20:10, „Totul se plătește” (România, 1987), în regia lui Mircea Moldovan. Din distribuție fac parte actorii: Florin Piersic, Marga Barbu și Szobi Cseh.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending