Connect with us

Sport

Anunț de ultimă ora, meciul dintre Nordsjaelland – FCSB! » UEFA va fi modificată transmisiunea la TV

Published

on

Foto Credit: GSP

Știrile ProTV mută ora meciului Nordsjaelland – FCSB! » UEFA a dat curs cererii postului TV + de ce echipa lui Becali e singura care rivalizează cu Las Fierbinți,

În acest moment, nicio televiziune din România nu a semnat vreun contract cu agenția care deține drepturile de transmisie TV a meciului retur dintre Nordsjaelland și FCSB ♦ Totuși, în cursul zilei de luni, UEFA a informat oficial că a primit o solicitare din partea danezilor pentru ca partida de joi seară să înceapă cu 30 de minute mai târziu, adică la ora 20:00 ♦ Forul de la Nyon a dat curs, dar în spatele acestei cerințe stau chiar negocierile pentru preluarea drepturilor TV în România, informează GSP.

Unul dintre posturile de televiziune care s-au arătat foarte interesate de a transmite jocul a fost ProTV. Conducerea stației din Pache Protopopescu însă a condiționat preluarea meciului de mutarea orei de start. 

Motivul? ProTV n-a acceptat sub nici o formă să-și mute Jurnalul de Știri, care începe la ora 19:00, principalul program al postului. Ar fi însemnat fie să-l devanseze de la 18:30, fie să-l scurteze și să dureze cel mult 20 de minute, ceea ce n-a trecut de votul bordului care face grila de programe a ProTV.

FCSB – Nordsjaelland a fost mutat la ora 20:00 în urma solicitării postului Pro TV

Cum însă agenția cu care ProTV a negociat în aceste zile a reușit să mute ora de start a meciului, aproape sigur pe parcursul zilei de astăzi, se va și încheia contractul de preluare a drepturilor TV. Iar meciul de joi va fi televizat, așa cum s-a întâmplat și săptămâna trecută, de ProTV.

Modul în care șefii postului TV respectiv și-au creat strategia s-a dovedit extrem de inspirat și joia trecută. Atunci, în prime-time, ordinea în grilă a programelor a fost următoarea:

  1. Știrile ProTV – ora 19:00
  2. Știrile din Sport – ora 19:55
  3. Las Fierbinți – ora 20:20
  4. FCSB – Nordsjaelland – ora 21:30

Aflat la 25 de kilometri nord-vest de Copenhaga, orășelul Farum, casa celor de la FC Nordsjaelland, adună peste 1.000 de ani de existență. Cea mai importantă dovadă a vechimii localității este biserica din partea de vest, a cărei construcție a început pe la 1100.

Aici trăiesc 20.300 de locuitori, adică de două ori mai mult decât capacitatea stadionului „Right to Dream” (Dreptul de a visa), care numără 10.100 de locuri, dintre care 9.800 pe scaune. 

Este primul stadion din Danemarca pe care s-a montat un gazon sintetic, în 2012, pe acest gen de suprafață urmând să se dispute, în această seară, returul dintre Nordsjaelland, „tigrii” cum li se spune aici, și FCSB, pentru calificarea în play-off-ul pentru grupele Conference League.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending