Connect with us

A-Z NEWS

Anunţurile privind licitaţiile Guerrilla şi The Money Channel, retrase de administratorul Realitatea

Published

on

Anunţurile de scoatere la licitaţie a licenţelor Radio Guerrilla şi The Money Channel au fost eliminate de pe site-ul administratorului judiciar al Realitatea Media, HM Expert IPURL, după ce membrii CNA au spus, marţi, că vânzarea la licitaţie a respectivelor licenţe este ilegală.

Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a anunţat în cursul şedinţei de marţi că anunţurile respective au fost scoase de pe site-ul HM Expert IPURL.

Potrivit Laurei Georgescu, este posibil ca anunţuri privind scoaterea la licitaţie a licenţelor Radio Guerrilla şi The Money Channel să fie publicate la sediul HM Expert IPURL şi, implicit, este posibil ca licitaţia să fie totuşi organizată.

Societatea Realitatea Media SA, aflată în insolvenţă, a anunţat că va vinde la licitaţie, prin administratorul său judiciar, HM Expert IPURL, licenţele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla şi licenţa audiovizuală a televiziunii The Money Channel. Potrivit unor anunţuri postate luni pe site-ul HM Expert IPURL, licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de luni, de la ora 13.00, la sediul administratorului judiciar.

Anunţul vânzării la licitaţie a licenţelor Radio Guerrilla şi The Money Channel a fost analizat în şedinţa de marţi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

CNA a decis, marţi dimineaţă, că vânzarea la licitaţie a licenţelor audiovizuale ale Radio Guerrilla şi ale televiziunii The Money Channel este ilegală, precizând că aceste licenţe vor fi retrase de Consiliu în cazul în care ele vor fi tranzacţionate prin licitaţie.

Prezentă la şedinţa CNA de marţi, Mura Frânculescu, directorul executiv al Realitatea Media, a declarat că şi ea a aflat din presă de anunţul administratorului judiciar privind vânzarea la licitaţie a licenţelor audiovizuale ale Radio Guerrilla şi ale The Money Channel. „Nu am putut să o contactez pe doamna administrator judiciar, nici nu stă în prerogativele mele acest lucru (…) Ar trebui să înţelegeţi situaţia şi să separăm lucrurile, partea redacţională de cea administrativă”, a spus Mura Frânculescu.

Ea i-a rugat pe membrii CNA ca, în cazul în care decid să discute în şedinţă subiectul vânzării la licitaţie a acestor licenţe, să îi solicite să vină în faţa Consiliului administratorului judiciar al Realitatea Media, „pentru a explica neclarităţile”.

Narcisa Iorga, membru al CNA, a întrebat-o pe Mura Frânculescu cum priveşte respectivul anunţ despre vânzarea la licitaţie, scrie Mediafax.

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending