Connect with us

Business

Anvelopa Vector 4Seasons Gen-2 de la Goodyear, apreciată ca ‘Exemplară’ în cel mai recent test Auto Bild allrad dedicat anvelopelor all season

Published

on

În ultimul său număr, Auto Bild allrad a pus la încercare opt anvelope All Season, dintre care Vector 4Seasons Gen-2 de la Goodyear a fost numită anvelopa cu cea mai bună performanță, împărțind prima poziție cu o altă anvelopă de marcă. Anvelopa a fost descrisă ca fiind exemplară datorită performanțelor sale la fel de ridicate ca cele ale unei anvelope de iarnă pe zăpadă, distanțelor de frânare foarte scurte pe suprafață umedă și gradului foarte ridicat de silențiozitate, o caracteristică ce poate face șofatul mult mai confortabil.

 

La testul pentru distanța de frânare, rezultatele anvelopei Vector 4Season Gen-2 au fost cu 2,2 metri mai bune decât cele ale anvelopei clasate pe poziția secundă pe teren umed și cu 12,1 metri mai bune pe teren uscat comparativ cu ultima clasată. În plus, anvelopa Goodyear a fost cu patru decibeli mai silențioasă decât cea mai bună anvelopă din test, oferind o experiență confortabilă la volan. Potrivit echipei de testare, „toată lumea aude imediat diferența, indiferent de ce mașină conduce.”

 

„Aceste rezultate arată că, în segmentul All Season, Goodyear continuă să fie un lider cu o ofertă de produse care răspunde condițiilor meteorologice europene, inclusiv condițiilor de iarnă și vreme umedă, pe tot parcursul anului”, a spus Martijn de Jonge, Director de Brand Consumer PBU EMEA .

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending