Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Anya si Matteo lanseaza astazi un nou single, “In ochii mei”, o melodie de dragoste, ce promite sa devina rapid hit! Piesa a fost compusa de baietii de la Deepside Deejays, iar la scrierea textului a participat si Matteo.

Mesajul melodiei este unul simplu, dar emotionant: “Ochii transmit foarte mult: lumina, caldura, dragoste. Nu degeaba sunt numiti ‘oglinda sufletului’. De cele mai multe ori, cea mai buna modalitate de a citi sentimentele unui om este sa te uiti in ochii lui, o simpla privire spune tot”, a explicat Anya.

Cu ocazia acestui single, Anya si Matteo au lucrat pentru prima oara impreuna, iar experienta a fost una placuta pentru amandoi.

“Imi doream de mult timp o colaborare cu un artist roman, iar Matteo, cu interpretarea lui inconfundabila, s-a potrivit de minune stilului piesei”, a mai spus Anya.

“Ma bucur ca ni s-a oferit sansa sa facem o piesa impreuna, imi place foarte mult Anya si am colaborat foarte bine. Acum, astept sa vad in ochii fanilor cat de mult le va placea acest nou single”, a spus Matteo.

Puteti asculta aici noul single Anya feat. Matteo – “In ochii mei”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d_2S5u1ipuI[/youtube]

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending