Aosom.ro - tot ce ai nevoie pentru amenajarea curții și casei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

Aosom.ro – tot ce ai nevoie pentru amenajarea curții și casei

Published

on

sera de gradina cu acoperis inclinat de la aosom.ro

Aosom.ro este e-shopul care te surprinde mereu cu articole de calitate înaltă la prețuri de fabrică pentru casă, grădină și familie. Această companie globală specializată în vânzarea produselor online a fost înființată în anul 2009 în SUA, iar acum se regăsește și în alte țări precum Canada, Franța, Germania, Italia și România. Diversitatea este definiția companiei Aosom, având un catalog impresionant de peste 200.000 de produse, iar zilnic sunt adăugate altele noi. Aici ai posibilitate de a găsi tot ce-ți trebuie, de a comanda online, iar în câteva zile toate ajung la tine.

Vrei să plantezi legume? Atunci alege o seră de grădină de la Aosom

La Aosom poți găsi sera de gradina perfectă și chiar și căsuțe și dulapuri din lemn sau oțel pentru depozitarea sculelor. În plus, în această perioadă beneficiezi și de summer sale, cu reduceri de până la -60% la unele dintre articolele de pe site. Dacă îți dorești să plantezi legume pentru consumul familiei sau poate pentru a începe o mică afacere locală, atunci aici găsești variantele ideale. Poți alege dintr-o varietate de sere de grădină, atât cu folie, cât și din panouri transparente din policarbonat. De asemenea, dimensiunile și formele sunt diferite astfel încât să o alegi pe cea potrivită nevoilor și care se încadrează în curtea ta.

O seră de tip tunel poate fi alegerea ideală dacă ai spațiu în grădină. Este perfectă pentru cultivarea legumelor, florilor și plantelor. Cadrul acestei sere este format din țevi de oțel robuste, ce sunt acoperite cu un material rezistent din PE. Materialul permite pătrunderea razelor soarelui, este rezistent la UV și la ploi, vânt și temperaturi scăzute. De asemenea, nu permite pătrunderea insectelor. Este prevăzută cu 8 ferestre laterale cu plasă ce pot fi rulate, pentru a asigura o bună circulație a aerului. Pentru fixarea serei sunt incluși 4 țăruși și 4 corzi. Dispune de o ușa amplă ce va facilita intrarea și ieșirea din seră. Este rezistentă la uzură și ușor de montat.

Pentru a vizualiza toate serele și celelalte produse disponibile accesează www.aosom.ro.

Contact:

+40 358630043

clienti@aosom.ro

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending