Connect with us

Emisiuni

„Apa trece, mizeria rămâne” – o anchetă de Rareș Năstase la România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Emisiunea România, te iubesc! continuă duminică, de la 18:00, cu ancheta lui Rareș Năstase: „Apa trece, mizeria rămâne”. România are aproximativ 60% din apele minerale ale Europei – ceea ce reprezintă o rezervă substanțială și face din țara noastră unul dintre cele mai bogate state în resurse de apă. Cum se face că, în aceste condiții, apa potabilă e un lux, chiar și în unele orașe ?

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

„Nu m-a surprins deloc că, după un an, când am revenit în locurile unde filmasem înainte de pandemie, nu s-a schimbat nimic. Oamenii primesc aceeași apă de proastă calitate și aceleași promisiuni că lucrurile se vor rezolva. E drept că în unele localități s-au mai schimbat, în septembrie, primarii și șefii de consilii județene. Dar soluțiile se lasă așteptate, mai ales că noii aleși reclamă prejudicii făcute de cei care au administrat anterior. Problema apei potabile rămâne una spinoasă în țara noastră, deși autoritățile locale au la îndemână și bani, și soluții”, a spus Rareș Năstase.

 

În tot acest timp, apa de la robinet este departe de a fi conform standardelor, iar la mijloc este sănătatea oamenilor. „V-am adus apă, o beți ?” – cum vor răspunde autoritățile la această întrebare, dar și ce argumente vor avea pentru toate neregulile semnalate de Rareș, aflăm duminică, de la 18:00, într-o nouă ediție România, te iubesc!

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending