Apar noi indicii la Masked Singer România: măștile aduc un obiect personal în fața detectivilor! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Apar noi indicii la Masked Singer România: măștile aduc un obiect personal în fața detectivilor!

Published

on

            Astăzi, de la ora 20:30, noi indicii răstoarnă teoriile detectivilor în cel mai spectaculos show de divertisment: Masked Singer România. Dacă până acum, măștile aduceau informații despre cariera și viața lor publică, în această seară, fiecare mască va pune pe tavă, în fața publicului, un obiect personal. Acela va fi momentul în care cei patru detectivi își dau seama că sunt în căutarea adevărului pe piste greșite.

 

Pe scena Masked Singer România vor urca în această seară: Panda, Iepurele, Leoaica, Vulpoiul, Căpăcunul și Corbul. Reprezentația Leoaicei și obiectul personal pe care aceasta-l va aduce pe scena, îi va scoate din minți pe detectivi. Dacă până acum credeau că sub masca acesteia s-ar putea ascunde Cleopatra Stratan, Lidia Buble sau Alina Eremia, în această seară detectivii recunosc că sunt bulversați de prezența felinei.

„Tu ești personajul care a reușit să ne distrugă psihic! Bravo!”, va spune Ana Morodan, în timp ce Horia Brenciu crede că acum ei au nevoie de psiholog: „Ca să vezi ce joc frumos, în declarațiile ei din edițiile anterioare spunea că a mers la psiholog. Acum e rândul nostru, dragă Leoaică, să mergem la psiholog!”. Ce melodie va cânta aceasta, dar și cu ce obiect personal va reuși să dărâme toate teoriile detectivilor, vedem în această seară.

Cei patru detectivi vor face strategii și vor pune cap la cap toate indiciile adunate până în acest moment, sperând că astfel vor afla ce vedete se ascund sub mască. Marius Moga, Cove, Vali Bărbulescu, Kira Hagi, Cleopatra Stratan, Lidia Buble, Anna Lesko, Alexia Eram, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Dan Bălan sau Randi sunt câteva dintre propunerile lor de astăzi. Dacă vor reuși să se apropie de adevăr, dar și ce mască vor elimina din competiție, aflăm de la 20:30, la PRO TV.

Masked Singer România – Cel mai tare show de entertainment!

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending