Connect with us

ALL MEDIA

Dotarea laboratoarelor de cercetare cu aparatură performantă, mai eficientă cu Amex-Lab

Avatar

Published

on

aparatura de laborator

Activitate de cercetare științifică a constituit dintotdeauna o preocupare pentru instituții, centre și laboratoarele de specialitate. Pentru ca rezultatele obținute în cadrul testelor și a cercetărilor diverse să fie cât mai clare și sigure, este necesară îmbunătățirea permanentă a infrastructurilor de cercetare, adaptarea constantă la noutățile tehnologice care pot reprezenta un plus pentru a face un pas înainte în direcția dorită.

Există norme și reguli care trebuie respectate de cei care dețin și folosesc diverse spații specialiate, avize și semnături pentru care trebuie să primească acceptul diversele laboratoare și centre care doresc aprobare pentru a fi puse în funcțiune.

Aparatura utilizată în cadrul acestora trebuie să se plieze de asemenea pe reguli și specificații bine determinate. Achiziționarea diverselor aparaturi și echipamente pentru laborator trebuie așadar să fie realizată din surse sigure, de la producători sau furnizori consacrați, care oferă garanția calității pentru fiecare dintre acestea.

Fiecare tip de laborator/ centru de cercetare, etc. vine cu rigori individuale. Un nume de răsunet privind dotarea acestora cu aparatură specializată este Amex-Lab.

Soluții complete pentru echiparea laboratoarelor de cercetare, de la Amex-Lab

Aparatura pe care o pune la dispoziție Amex-Lab.ro reprezintă calea de a asigura condiții optime atât pentru cercetare, cât și pentru a desfășura activități didactice diverse.

Gama de aparatura de laborator de la AMEX-lab cuprinde echipamente moderne, performante, care respectă normele actuale ce se impun privind funcționarea lor. Astfel, în funcție de specificul mediului, cei interesați regăsesc în portofoliul specialiștilor: agitatoare, alezoscoape, etuve, analizatoare, distilatoare, dispensere, frigidere, echipamente de măsură, hote, dușuri de aer, cuptoare, microscoape, incubatoare, mixere, mori de laborator, sisteme de aspirare, unități de mișcare, etc. – practic tot ce poate însemna aparatură de laborator.

Ce recomandă articolele furnizate de acest magazin și prin ce se evidențiază? AMEX-lab pune la dispoziția publicului mii de produse, de proveniență de la peste 100 de furnizori, acoperind cu succes orice nevoi vizate de spațiile amenajate special precum laboratoarele sau centrele de cercetare. Începând de la aparatură și echipamente diverse și până la sticlărie și consumabile, pe site se regăsesc de toate. Nume cunoscute privind producția acestora, ale căror produse sunt disponibile pe site sunt ISOLAB, Cole-Parmer, BIOBASE, Honeywell, dar și altele care și-au clădit reputația prin calitate și precizie. Cei interesați pot verifica rapid și simplu online disponibilitatea produselor de interes, în funcție de brandul producător.

Acest distribuitor este reprezentant pentru România a companiei AMEX din Austria, recunoscută ca furnizor mondial de echipamente și consumabile. Deja cu o experiență de 25 de ani în domeniu, este un reper și o sursă de încredere privind dotarea laboratoarelor și a instituțiilor de cercetare, precum și a celor publice (școli, universități, etc.).

Acestea sunt ideale pentru acele medii care deja au trecut prin procedura ținerii sub control a situațiilor ce pot apărea în laboratoare, unități industriale, etc., prin implementarea unor sisteme de management corespunzătoare. De altfel, acestea se pliază și acolo unde a fost realizată și consultanța de mediu, respectiv identificarea unor soluții pentru a rezolva diversele probleme privind conformarea de mediu a agenților utilizați.

Avantajele de care au parte cei ce cumpără de pe Amex-lab.ro

Există și o serie de avantaje notabile, aparte de cele ce vizează diversitatea și calitatea produselor comercializate, de care au parte cei care optează pentru o colaborare cu acest furnizor.

Există posibilitatea de a comanda prin SEAP, o modalitate rapidă de a primi echipamentele și aparatura dorită. Despre ce presupune această variantă pot afla cei interesați de pe site-ul menționat.

În funcție de valoarea comenzii plasate, livrarea se poate realiza și gratuit, respectiv atunci când în coș sunt adăugate produse de peste 150 lei cumulat. Cei care doresc pot realiza plata cu cardul, caz în care există un avantaj pentru clienți. Care este acesta și care sunt și alte avantaje de care au parte prin Amex-Lab.ro pot afla online, pe pagina oficială menționată.

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Ce trebuie să iei în calcul atunci când alegi piesele auto de la centre de dezmembrări

Avatar

Published

on

În ultima vreme, centrele de dezmembrări au luat amploare și continuă să crească în popularitate. Explicația este evidentă și ține de preferința pentru mașini second hand importate masiv din Europa. România a fost campioană la acest capitol, multă vreme și nici acum nu se poate spune că lucrurile stau diferit.

Din pură nevoie de a găsi o soluție echilibrată în ceea ce privește întreținerea mașinii, piesele la mâna a doua sunt o recomandare. Nu orice tip de piesă desigur. Consumabilele, spre exemplu, nu sunt nicicând indicate a fi cumpărate la mâna a doua. Însă aripi, faruri, radiatoare, pompe de injecție, chiulasă, electromotoare sau alternatoare sunt oricând de preferat a fi cumpărate din centre de dezmembrări.

Diferența? De la astfel de centre de dezmembrari Craiova sau  din orice alt oraș achizițiile pot fi mai avantajoase din punct de vedere financiar. Vorbim despre o diferență de cele mai multe ori chiar și de jumătate de preț față de costurile cu piesele noi. Așadar, un major avantaj este legat de posibilitatea de a controla costurile, astfel încât să fie evitate achizițiile destul de costisitoare.

Ce trebuie să știți despre piesele cumpărate de la dezmembrări

Contrar unor prejudecăți sau contrar practicilor unor centre ce lucrează la nivel de amator, există și opțiunea de a primi garanție și de a avea parte de piese verificate. Iată ce trebuie să știți despre piese auto achiziționate din centre de dezmembrări precum Wolcar spre exemplu:

Garanția

Desigur, unele centre de acest gen nu își permit să ofere garanție pentru produsele comercializate. Aici este de altfel și ruleta rusească în cazul acestei metode de achiziție a unor piese auto. Nu însă și când vine vorba de Wolcar. Pentru ceea ce cumpăraţi de aici aveţi garanție asigurată de 3 luni.

Retur și verificare de piese

În ceea ce privește compatibilitatea pieselor aveţi un filtru activ în cadrul paginii Wolcar. Alegerea corespunzătoare va ține cont de modelul mașinii, anul fabricației de asemenea. O paletă largă de opțiuni regăsiţi aici: piese pentru Audi, Ford, Volkswagen, Skoda și multe altele. Privind tipologia pieselor vorbim despre elemente de caroserie, climatizare, electrice, de interior, pentru motor sau elemente de transmisie.

Oricare ar fi alegerea, stocul disponibil este notat online. Înainte de a fi livrată o piesă aceasta va fi verificată pe bancul de lucru. De asemenea, la Wolcar aveți și garanția a ceea ce cumpărați. În cazul în care intervine decizia de a face un retur, banii vor fi returnați integral. Detalii regăsiți și în cadrul paginii oficiale.

 

Cine este Wolcar

Centrul fizic este în localitatea Malu Mare, Craiova, județul Dolj. Dar cei interesați de achiziția unor piese de aici trebuie să știe că este posibilă orice comandă, cu livrare oriunde în țară. Pentru cei care pot ridica produsul de la centru lor, aici vor regăsi și un service autorizat, cu o lungă listă de servicii: începând cu partea de diagnoză computerizată și până la înlocuire de piese.

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

Kanal D, premiu pentru “Excellence in Media Sales”

Avatar

Published

on

Kanal D a primit aseara premiul pentru “Excellence in Media Sales”, in cadrul evenimentului “Most Admired Business Women Awards 2020”, organizat de Business Arena Magazine. Distinctia a fost oferita Stefaniei Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D, pentru succesul profesional, aptitudinile manageriale si determinare in atragerea celor mai bune rezultate intr-un segment de piata foarte competitiv.

Printre invitatii la prestigiosul eveniment s-a aflat si Cosmin Cernat, vedeta Kanal D.

“Sunt foarte mandra ca am primit aceasta recunoastere, este meritul intregii echipe Kanal D, careia tin sa ii multumesc pe aceasta cale. Sunt convinsa ca impreuna vom reusi sa aducem, in continuare, cele mai bune solutii pentru clientii si partenerii nostri. Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, care se remarca prin rezultate spectaculoase inregistrate si printr-o crestere constanta, de la an la an”, a spus Stefania Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D.

Kanal D este unul dintre cei mai performanti jucatori pe piata media din Romania; statia si-a consolidat pozitia in top trei televiziuni din Romania prin intermediul unei strategii de comunicare foarte bine articulate a valorilor bradului si a continutului emisiunilor difuzate.

In 2019, Kanal D se plasa pe primul loc la nivel National, in Day Time, in intervalul 11:00 -15:00, inregistrand o cota de piata de 15,1%. De asemenea, suprematia la nivel National, in Day Time, a continuat si in 2020, de luni pana vineri, in acelasi interval orar, statia acumuland o cota de piata de 16,5%.

Comentarii

Continue Reading

Radio

Ramon Cotizo și Nono Semen preiau ștafeta matinalului Digi FM de vacanță

Avatar

Published

on

            Ramon Cotizo și Nono Semen sunt „Regii dimineților de vacanță” și preiau ștafeta matinalului Digi FM, în luna august. În fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00 la 10:00, cei doi aduc energie și voie bună ascultătorilor Digi FM.

 

„Eu vara nu dorm ! Pe bune. Mă ține căldura treaz. Colegii mei s-au bucurat la auzul veștii și mi-au spus că eu sunt alesul pentru matinalul Digi FM de vacanță. Ce nu știau ei este că eu vara nu dorm – noaptea…  Așa că, după ce am tras bățul scurt (mai scurt decât Ciuclaru), vă aștept în fiecare dimineață de la ora 7:00 să ne trezim împreună sau mă treziți și pe mine. Nu o să fiu singur. Cel mai bun amic și coleg al meu, Nono, o să se alăture acestei nebunii de-o vară.

 

            „Cum suntem două firi puse pe glume, cred că o să ne descurcăm onorabil. Colegii ne strigă deja Regii dimineților şugubețe. Bețescurte, clar. Dar ne bucurăm. Ne bucurăm pentru că o să fim cu voi, pentru că dimineața bună se face cu un zâmbet, o glumă, o voce prietenoasă, alături de ascultătorii Digi FM, la prima cafea a zilei, în drum spre job sau în concediu, a spus Ramon Cotizo, completat de Nono Semen: „Fie că ești în vacanță sau la job, la Digi FM vei simți un vibe bun alături de doi oameni sinceri, deschiși și bucuroși că pot să-ți fie aproape.”

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0