Connect with us

ALL MEDIA

Dotarea laboratoarelor de cercetare cu aparatură performantă, mai eficientă cu Amex-Lab

Avatar

Published

on

aparatura de laborator

Activitate de cercetare științifică a constituit dintotdeauna o preocupare pentru instituții, centre și laboratoarele de specialitate. Pentru ca rezultatele obținute în cadrul testelor și a cercetărilor diverse să fie cât mai clare și sigure, este necesară îmbunătățirea permanentă a infrastructurilor de cercetare, adaptarea constantă la noutățile tehnologice care pot reprezenta un plus pentru a face un pas înainte în direcția dorită.

Există norme și reguli care trebuie respectate de cei care dețin și folosesc diverse spații specialiate, avize și semnături pentru care trebuie să primească acceptul diversele laboratoare și centre care doresc aprobare pentru a fi puse în funcțiune.

Aparatura utilizată în cadrul acestora trebuie să se plieze de asemenea pe reguli și specificații bine determinate. Achiziționarea diverselor aparaturi și echipamente pentru laborator trebuie așadar să fie realizată din surse sigure, de la producători sau furnizori consacrați, care oferă garanția calității pentru fiecare dintre acestea.

Fiecare tip de laborator/ centru de cercetare, etc. vine cu rigori individuale. Un nume de răsunet privind dotarea acestora cu aparatură specializată este Amex-Lab.

Soluții complete pentru echiparea laboratoarelor de cercetare, de la Amex-Lab

Aparatura pe care o pune la dispoziție Amex-Lab.ro reprezintă calea de a asigura condiții optime atât pentru cercetare, cât și pentru a desfășura activități didactice diverse.

Gama de aparatura de laborator de la AMEX-lab cuprinde echipamente moderne, performante, care respectă normele actuale ce se impun privind funcționarea lor. Astfel, în funcție de specificul mediului, cei interesați regăsesc în portofoliul specialiștilor: agitatoare, alezoscoape, etuve, analizatoare, distilatoare, dispensere, frigidere, echipamente de măsură, hote, dușuri de aer, cuptoare, microscoape, incubatoare, mixere, mori de laborator, sisteme de aspirare, unități de mișcare, etc. – practic tot ce poate însemna aparatură de laborator.

Ce recomandă articolele furnizate de acest magazin și prin ce se evidențiază? AMEX-lab pune la dispoziția publicului mii de produse, de proveniență de la peste 100 de furnizori, acoperind cu succes orice nevoi vizate de spațiile amenajate special precum laboratoarele sau centrele de cercetare. Începând de la aparatură și echipamente diverse și până la sticlărie și consumabile, pe site se regăsesc de toate. Nume cunoscute privind producția acestora, ale căror produse sunt disponibile pe site sunt ISOLAB, Cole-Parmer, BIOBASE, Honeywell, dar și altele care și-au clădit reputația prin calitate și precizie. Cei interesați pot verifica rapid și simplu online disponibilitatea produselor de interes, în funcție de brandul producător.

Acest distribuitor este reprezentant pentru România a companiei AMEX din Austria, recunoscută ca furnizor mondial de echipamente și consumabile. Deja cu o experiență de 25 de ani în domeniu, este un reper și o sursă de încredere privind dotarea laboratoarelor și a instituțiilor de cercetare, precum și a celor publice (școli, universități, etc.).

Acestea sunt ideale pentru acele medii care deja au trecut prin procedura ținerii sub control a situațiilor ce pot apărea în laboratoare, unități industriale, etc., prin implementarea unor sisteme de management corespunzătoare. De altfel, acestea se pliază și acolo unde a fost realizată și consultanța de mediu, respectiv identificarea unor soluții pentru a rezolva diversele probleme privind conformarea de mediu a agenților utilizați.

Avantajele de care au parte cei ce cumpără de pe Amex-lab.ro

Există și o serie de avantaje notabile, aparte de cele ce vizează diversitatea și calitatea produselor comercializate, de care au parte cei care optează pentru o colaborare cu acest furnizor.

Există posibilitatea de a comanda prin SEAP, o modalitate rapidă de a primi echipamentele și aparatura dorită. Despre ce presupune această variantă pot afla cei interesați de pe site-ul menționat.

În funcție de valoarea comenzii plasate, livrarea se poate realiza și gratuit, respectiv atunci când în coș sunt adăugate produse de peste 150 lei cumulat. Cei care doresc pot realiza plata cu cardul, caz în care există un avantaj pentru clienți. Care este acesta și care sunt și alte avantaje de care au parte prin Amex-Lab.ro pot afla online, pe pagina oficială menționată.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending