Connect with us

ADVERTORIALE

Vâscozimetru cu bilă, aparatură de laborator și consumabile, disponibile la Precisa

Published

on

vascozimetru hoppler precisa

Aparatura folosită în laborator poate fi de mai multe tipuri. Precisa este locul în care toate companiile de acest tip vor găsi necesarul pentru a echipa complet un laborator. În gama de produse sunt disponibile aparaturi și consumabile de ultimă generație, alături de alte articole și echipamente utile. Dispozitivele și accesoriile din cadrul site-ului sunt vitale pentru ca un laborator să furnizeze rezultate cât mai corecte. Din gama de produse se pot comanda peste 1500 de echipamente și dispozitive cu ajutorul cărora un laborator să dispună de toate resursele necesare.

Precisa se adresează exclusiv companiilor și le pune la dispoziție o gamă largă de aparatură de laborator și nu numai. Tot pe site vei găsi vascozimetru cu bila, aparatură ce se poate utiliza în domenii de educație, industrie petrolieră, combustibili, industria de fabricare a hârtiei, industria chimică, industria farmaceutică, detergenți, suspensii, industria alimentară sau vopseluri. Vâscozimetrul este robust și rezistent în timp, iar cu ajutorul acestuia se pot face măsurători foarte simple, dar și precise. În cadrul magazinului online ai la dispoziție mai multe dispozitive de acest tip, alături de informațiile necesare pentru a le utiliza corespunzător.

Dacă vrei să afli prețul produselor de care ești interesat, se va face o solicitare a cotației de preț. După ce ai adăugat toate produsele în coș, completează formularul care să conțină date despre compania ta, dar și datele tale de contact ori ale unui reprezentant. În scurt timp vei fi contactat de către o persoană din echipa Precisa, care îți va oferi informații referitoare la acest aspect.

Echipează un laborator în mod corespunzător!

Laboratoarele necesită o echipare corespunzătoare pentru a furniza rezultate cât mai corecte. Aceste instituții au nevoie de diverse echipamente complete care să se încadreze în nișa în care activează laboratorul. Aparatura de laborator de la Precisa este de ultimă generație, iar pe lângă aceasta mai poți apela și la asistența tehnică, service gratuit și transport pentru produsele achiziționate. În plus, ai ocazia de a solicita și consultanță în vederea alegerii produselor potrivite.

Magazinul Precisa dispune de numeroase categorii de produse, unde se regăsesc peste 1500 de echipamente și resurse utile. În funcție de tipul laboratorului sau de domeniul unde sunt necesare, vezi aici vascozimetre de laborator, cât și alte produse. Sunt disponibile inclusiv consumabile de laborator, cât și aparatură pentru testarea materialelor de construcții. Calitatea lor este una superioară, iar modul de funcționare poate îndeplini standardele domeniului.

Multiple categorii de produse

Site-ul Precisa îți prezintă mai multe categorii de produse dintre care poți alege necesarul pentru compania ta. Astfel, poți alege aparatură de laborator, aparatură pentru testarea materialelor de construcții, consumabile de laborator, kituri și teste rapide, materiale de protecție, materiale didactice, produse microbiologice, reactivi și chimicale, sticlărie de laborator, cât și ustensile & instrumentar. Practic toată gama variată de produse specifice laboratoarelor.

Dacă ai nevoie de asistență, o poți solicita la numerele de telefon din Sibiu, Iași și Slatina, cât și pe adresa de e-mail office@precisa.ro.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending