Connect with us

ADVERTORIALE

Aparatură și consumabile de laborator de la Precisa

Published

on

Precisa

Echiparea unui laborator necesită o mulțime de dispozitive și accesorii de care are nevoie pentru a funcționa corect. Fie că vorbim despre un laborator de analize medicale sau de unul care testează diferite substanțe, în orice caz trebuie să dispună de tot necesarul. Poți comanda online aparatură și consumabile de laborator de la Precisa.

Precisa este o companie care pune la dispoziția clienților o gamă largă de aparatură de laborator și nu numai. Mii de produse sunt disponibile pentru a echipa aceste instituții, cât și altele precum școli sau universități. Categoriile produselor se regăsesc într-un număr mare, oferind clienților posibilitatea de a achiziționa tot necesarul pentru ca laboratorul lor să funcționeze corect.

În categoria aparaturii de laborator pot fi achiziționate peste 1300 de produse. Alături de aceasta se află și aparatura pentru testarea materialelor de construcții, consumabilele de laborator, kituri și teste rapide, materiale de protecție, materiale didactice, produse microbiologice, reactivi și chimicale, sticlărie de laborator, ustensile și instrumentar.

Hote chimice cu exhaustare sau fără exhaustare, pentru laborator

Gama largă de aparatură de laborator de la Precisa cuprinde și o varietate de hote de laborator. Hotele chimice au flux de aer și creează mediul propice pentru ca operatorul să fie protejat de gazelor periculoase din incinta de lucru.

Hotele chimice sunt disponibile în mai multe modele, cu diferite specificații și se pot alege în funcție de ceea ce ai nevoie. Pentru a vedea prețul lor, le poți adăuga în cererea de ofertă, apoi să introduci datele necesare pentru ca echipa de la Precisa să te poată contacta.

Aceste produse sunt incluse în categoria aparaturii de laborator, unde se găsesc și alte peste 1000 de produse. Fiecare categorie de pe site dispune și de o subcategorie unde vei avea la dispoziție o altă gamă de articole și echipamente.

Comandă online aparatură și consumabile de laborator de la Precisa!

Pe site-ul precisa.ro ai la dispoziție și consumabile de laborator, pe lângă aparatura respectivă. Consumabilele includ cartușe de extracție, hârtie de filtru, hârtie indicatoare pH și membrane filtrante.

Împreună cu aceste produse ai posibilitatea de a comanda tot necesarul pentru echiparea corectă a laboratorului. Comandarea produselor se face după ce ai obținut cotația de preț, pe care o poți solicita tot online. Pentru aceasta trebuie să introduci produsele în cererea de ofertă. Acest lucru se face prin introducerea numelui, prenumelui, a companiei pentru care comanzi, adresei, județului, numărului de telefon și e-mailului.

În scurt timp după ce ai completat acest formular vei fi contactat de un reprezentant Precisa sau vei primi pe e-mail oferta pentru produsele de care ai nevoie. Dacă ești de acord cu prețul lor, le poți solicita pentru a-ți fi trimise la locația necesară.

Precisa dispune de o gamă largă de aparatură și consumabile pentru laborator, care să îndeplinească standardele unui laborator complet și eficient.

Advertisement

Contact: office@precisa.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending