Apariție surpriză în ultima etapă din Georgia la Asia Express. "Va fi foarte interesant!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Apariție surpriză în ultima etapă din Georgia la Asia Express. „Va fi foarte interesant!”

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Începutul etapei cu numărul șapte din Asia Express – Drumul Împăraților, difuzată de Antena 1 începând de duminică, de la ora 20:00, vine cu o surpriză pentru cele șase echipe rămase în cursa celui mai dur reality show, dar și pentru telespectatori.

Cum piatra a fost verde, echipei formate din Eliza și Cosmin Natanticu li se va adăuga un invitat surpriză care îi va însoți pe tot parcursul traseului: „O fi vreun model ? Cineva important ? Nu știam ce ne așteaptă, dar știam ce îl așteaptă pe Natanticu. Va fi foarte interesant”. Prezența unui invitat surpriză în Asia Express nu se va rezuma doar la asta căci, dacă Eliza și Cosmin vor ști să își joace cărțile cum trebuie, personajul s-ar putea dovedi un real ajutor pentru cei doi. Ce rol va avea acesta și care va fi reacția vedetelor atunci când vor afla despre cine este vorba, telespectatorii Antena 1 pot urmări duminică, de la 20:00: „M-au trecut toate căldurile!”, va spune Eliza șocată.

Pe Drumul Împăraților urmează încă o etapă tensionată, în care traseul cursei nu va fi nici pe departe unul obișnuit. Vedetele vor avea de urmat cu strictețe indicațiile Irinei primite prin stație, pe o hartă cu multe necunoscute, opriri și misiuni. Răsturnările de situație își vor face apariția în ritmul amețitor al unei întreceri strânse către prima imunitate, miză extrem de importantă în această ultimă etapă din Georgia.

Advertisement

Una dintre misiunile săptămânii le va provoca pe vedete să deguste sortimente din vinul local, ca mai apoi să le recunoască și să le pună într-o anumită ordine. Ca de obicei, și jocul de amuletă difuzat duminică seară pe Antena 1 va pune în joc 1000 de Euro și posibilitatea obținerii unui avantaj prețios în cursă, iar cele trei echipe ce îl vor disputa vor avea parte de o probă în care fizicul și psihicul le vor fi testate. 

Cum se vor descurca vedetele într-o nouă etapă pe Drumul Împăraților, telespectatorii Antena 1 pot urmări duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, doar la Asia Express. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending