Connect with us

Business

Apeleaza doar la specialisti atunci cand ai nevoie de consultanta CEDO !

Avatar

Published

on

Cred ca multi dintre noi au auzit cel putin o data despre CEDO. Cu toate acestea, numarul celor care stiu ce inseamna CEDO este mai mic in comparatie cu numarul persoanelor care au auzit cel putin o data despre CEDO.

Curtea europeana a drepturilor omului, sau CEDO, asa cum este prescurtata denumirea acestei institutii, este o institutie cu sediul la Strasbourg, in Franta, care are drept scop apararea drepturilor si liberatilor cetatenesti. Din pacate, uneori cei care conduc destinele tarilor care alcatuiesc aceasta lume incalca drepturile si libertatile cetatenesti, acesta fiind momentul in care CEDO intra in scena. Alcatuita dintr-un numar de judecatori egal cu numarul de state membre ale Consiliului Europei care au ratificat conventia pentru apararea drepturilor omului si liberatilor cetatenesti, CEDO este institutia la care apeleaza persoanele care considera ca au fost tratate in mod abuziv de catre autoritatile unei tari.

O masura drastica necesita apelarea la serviciile oferite de catre o echipa de profesionisti

Prezentarea unui caz celor de la CEDO este o masura drastica, care nu poate fi luata decat in momentul in care o persoana este abuzata in mod constant de catre autoritatile statului. Pentru a scapa de un astfel de abuz dar, si pentru ai pedepsi pe cei vinovati este nevoie de apelarea la serviciile oferite de catre o echipa de profesionisti. Un prces la Curtea Europeana a Drepturilor Omului  nu este o joaca de copii si nici macar una dintre simularile care se realizeaza in timpul facultatii de drept. Este un lucru extrem de serios, important, care va atrage foarte multe priviri motiv pentru care trebuie aleasa doar o echipa de profesionisti. O astfel de echipa trebuie cautata cu foarte mare atentie pentru ca nu orice avocat se poate descura la CEDO. Avocatii care reusesc sa castige cazuri la CEDO sunt cea mai buna alegere care poate fi realizata in momentul in care este nevoie de un avocat care sa reprezinte la CEDO o cauza.

Casa de avocatura Grigoriu & Grigoriu rezolva cele mai grele cazuri

CEDO este ultima instanta la care se apeleaza in momentul in care autoritatile nationale incalca drepturi fundamentale sau libertati cetatenesti. Pentru ca speta sa fie rezolvata intr-un mod cat mai favorabil este necesara apelarea la serviciile oferite de catre o casa de avocatura. Specialistii care lucreaza in cadrul unei astfel de casa vor lucra impreuna pentru a oferi clientului cea mai buna strategie astfel incat acesta sa castige procesul. Avand o experienta foarte bogata in domeniul avocaturii, dar si faptul ca personalul care lucreaza in cadrul acestei case de avocatura isi indreapta si pune pe primul loc nevoile clientului sunt doar doua dintre motivele pentru care casa de avocatura Grigoriu & Grigoriu si-a creat un renume in aceasta industrie.

Servicii oferite

Persoanele care apeleaza la aceasta casa de avocatura vor primi pe langa consultanta CEDO si posibilitatea de a alege cei mai buni profesionisti. Serviciile oferite de catre aceasta casa de avocatura sunt urmatoarele:

 1. Asistenta juridica in domeniul dreptul conventiei europene.
 2. Asistenta juridica in domeniul dreptul Uniunii Europene.
 3. Asistenta juridica in domeniul dreptul administrativ.
 4. Asistenta juridica in domeniul dreptul afacerilor/drept comercial.
 5. Asistenta juridica in domeniul dreptul civil.

Ponturi de care trebuie sa tii cont pentru a alege o casa de avocatura

Persoanele care au nevoie de un avocat care sa ii reprezinte trebuie sa stie care sunt ponturile care trebuie avute in vedere pentru a primi servicii juridice de un nivel cat mai bun din punct de vedere calitativ. Cele mai importante ponturi care trebuie respectate sunt urmatoarele:

 • Experienta avuta in domeniul de activitate sa fie cat mai mare. Avand in vedere ca CEDO este o institutie uriasa este necesar ca avocatul sa poata vorbi despre experienta pe care acesta o are.
 • In cazul in care aceasta lipseste atunci este cazul sa cauti o alta varianta pentru ca este clar ca varianta gasita nu este cea mai buna din moment ce nu exista promptitudine.
 • Nevoile clientului intotdeauan vor fi pe primul loc. Acesta este unul dintre principiile dupa care se ghideaza si marile case de avocatura de la nivel international. In cazul in care intalnesti avocati care pun pe primul loc banii pe care ar putea sa ii castige de pe urma cazului atunci este cazul ca un alt avocat sa fie ales.

Tipuri de onorarii

Persoanele care apeleaza la serviciile oferite de catre o casa de avocatura trebuie sa site ca in acest moment exista mai multe tipuri de onorarii, acestea fiind:

 • Onorariul orar.
 • Onorariul forfetar.
 • Onorariul de succes.

Concluzii

Incalcarea drepturilor si liberatilor cetatenesti este una dintre cele mai mari „crime”, pe care o poate face autoritatile nationale ale unei tari. Pentru ca acest lucru sa nu se propage la nivel mondial trebuie luate masurile de rtgoare. Prima este apelarea la serviciile oferite de catre casa de avocatura Grigoriu & Grigoriu. Personalul care lucreaza in cadrul acestei case de avocatura va sti care sunt pasii care trebuie parcursi pentru ca dosarul sa ajunga in atentia celor de la CEDO pentru a face lumina si pentru a stopa abuzurile create de catre unele state.

 

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

Descoperiți oferta completă de instalații de la Mancaro

Avatar

Published

on

centrale etrmice

În momentul în care urmează să facem renovări în locuință, totul stă în alegeri – alegerea firmei prestatoare de servicii, alegerea produselor potrivite care să se plieze pe necesitățile noastre și a magazinului din care le achiziționăm.

Ce înseamnă de fapt renovarea? Este un upgrade pe care îl facem la ceea ce avem deja în locuință. Și aici ne referim la pereți, tâmplărie, uși, mobilier, obiecte de decor, dar și la instalații termice, electrice și sanitare – în funcție de ceea ce dorim să schimbăm.

Instalații termice, electrice și sanitare? Mancaro este soluția!

Când vine vorba de instalații în general, atunci când dorim produse de calitate la prețuri ce pot face oricând competiție celorlalte magazine de profil, o recomandare o reprezintă Mancaro – Magazin de instalatii si centrale termice.

Vorbim de un magazin care, încă din anul 1998, a ocupat un loc fruntaș pe piața din România în domeniul instalațiilor termice, sanitare și electrice. Mancaro este o societate care de-a lungul timpului s-a axat pe mai multe categorii de produse. Dintre acestea menționăm: panourile solare, radiatoare, centrale, cazane, hidrofoare și pompe submersibile, produse pentru realizarea încălzirii prin pardoseală, diverse accesorii potrivite pentru grădină, scule și unelte, elemente de fixare, feronerie, produse destinate grădinăritului, produse pentru uz casnic, vopsele și adezivi.

De ce să alegem Mancaro?

Așadar, Mancaro este în primul rând axat pe diversitate, reușind să acopere toate nevoile ce survin în momentul realizării unei renovări, venind mereu în atenția clienților săi cu produse înalt calitative, rezistente în timp și la prețuri accesibile.

Mancaro este un magazin ce se adresează atât societăților de execuție, cât și tuturor persoanelor fizice care doresc să își îmbunătățească condițiile de trai și confortul din locuință.

Echipa Mancaro este compusă din persoane care au o mare experiență în domeniul instalațiilor, așadar sunt în măsură să ofere sfaturile și indicațiile necesare oricărui client care nu este hotărât ce să aleagă în funcție de nevoile pe care le are. Aspecte precum promptitudinea, seriozitatea și profesionalismul sunt cele ce definesc personalul ce activează în cadrul magazinelor Mancaro.

Cât despre magazinele Mancaro, precizăm faptul că există două magazine fizice situate în Suceava. Însă, pentru cei ce nu locuiesc în Suceava sau în apropierea orașului, Mancaro vine cu soluția perfectă – magazinul online de unde oricine poate comanda produsele necesare, urmând a fi livrate în orice colț al țării.

Mancaro nu înseamnă doar produse de calitate, ci și servicii pliate pe necesitățile fiecărui client. Iar când spunem servicii ne referim la consultanță, preluare comenzi, livrarea acestora dar și la vânzarea propriu-zisă din cadrul magazinelor fizice din Suceava. Până la urmă, omul sfințește locul, așa se spune. Așadar, profesionalismul echipei Mancaro este cel care face diferența de celelalte magazine de profil.

Stocurile magazinelor sunt actualizate în mod constant, astfel încât livrarea sau achiziția directă să se poată face în timp redus la minim.

De asemenea, noi și noi produse sunt puse la dispoziția clienților, pe măsură ce apar pe piața în domeniu.

Optați pentru calitatea produselor și serviciilor oferite de Mancaro și începeți să faceți cumpărături inteligente din magazine cu experiență pe piața instalațiilor.

Descoperiți toate produsele disponibile accesând site-ul oficial magazinulinstalatiilor.ro.

Comentarii

Continue Reading

Studiu

Digi24 este în topul celor mai de încredere branduri conform Institutului Reuters

Avatar

Published

on

            Digi24 se menține pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai de încredere branduri, conform Digital News Report realizat de Institutul Reuters. În plus, Digi24.ro se situează printre cele mai urmărite și credibile surse de informare din online.

 

Conform raportului Digital News Report, lansat de Institutul Reuters şi Universitatea Oxford, 71% dintre respondenți consideră că Digi24 reprezintă un brand media de încredere și rămâne, pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai urmărite instituții de presă din țară.

Postul de știri Digi24 se menține în topul realizat de Institutul Reuters, al doilea cel mai de încredere și urmărit post de televiziune din România, dar și primul post de știri din acest clasament. Astfel, 44% dintre telespectatori aleg săptămânal platforma TV a Digi24.

Platforma Online este de asemenea, în topul celor mai urmărite surse de informaţie, ocupând poziția a treia, cu 30% dintre utilizatori care se informează de pe site-ul sau aplicația digi24.ro.

Raportul se bazează pe o cercetare realizată în 40 de ţări şi la care au participat peste 80.000 de consumatori de ştiri. În România, sondajul a fost făcut în perioada ianuarie-februarie 2020, pe un eșantion de 2.017 persoane, cu o distribuție mai mult urbană, având o marjă de eroare +/-2,18%.

            „Digital News Report de la Reuters Institute, din acest an confirmă un trend general către o lume a știrilor mai digitalizată, dominată de platforme, având în centru dispozitivele mobile; în plus, există dovezi că unii editori de materiale deosebite, premium, se bucură de o creștere a abonamentelor. (…)

Încrederea în mass-media crește timid în 2020, față de 2019, România fiind pe locul 19, din 40 de piețe de media, cu 38 la sută din audiențele digitale care declară că au încredere în presă, în general. Digital News Report demonstrează că încrederea în presă este influențată de evoluțiile sociale și de gradul de divizare al unei societăți, iar în România, anul 2019, în comparație cu alte țări, a fost un an fără evenimente politice, economice sau sociale deosebite…, se mai arată în secţiunea pentru România a raportului.

Comentarii

Continue Reading

Business

Comerțul nu este afectat de coronavirus – magazinele de bricolaj online au un avantaj

Avatar

Published

on

Într-o perioadă de criză unii nu se pot gândi decât la necesitățile de întreținere. Totuși cine stă la casă, are gospodărie în întreținere mai ales în perioada în care primește recomandare de a sta cât mai mult timp acasă, își caută preocupare. Așa se face că, pe lângă magazinele alimentare sau farmacii, magazinele de bricolaj sunt în continuare în atenția publicului.

Desigur, în această perioadă în mod special au întâietate variantele online. Bricolaj Market este un exemplu în acest sens.

Activitatea restrânsă îndreaptă atenția către întreținerea spațiului personal

Pe măsură ce se impun reguli mai stricte în decursul perioadei de pandemie, oamenii își îndreaptă mai mult atenția spre timpul petrecut acasă. Aici sunt încă multe de făcut și suprapunându-se cu perioada de primăvară, întreținerea spațiilor verzi sau mici reparații ii vor ține ocupați pe mulți.

Sunt căutate în mod special echipamentele pentru grădină, pentru tăiat iarbă, tuns gazon, dar și tipuri diverse de aparat de sudura, printre altele. Sunt preferate variantele de echipamente de performanță, însă din clasa celor hobby. Prețurile sunt mai rentabile și se disting printr-o capacitate suficient de mare pentru a face față cerințelor gospodărești. Au, din fericire, varietatea necesară dintre care cei interesați pot alege.

Atenție la acest capitol! Bugetul clienților se va îndrepta strict către produsele necesare numaidecât în gospodărie. Pentru a fi o investiție rentabilă este recomandată consilierea. Spre exemplu un inverter de sudură ales poate fi mai scump ca achiziție, însă pe termen lung, la folosire, are capacitate mare cu un consum redus de energie electrică. Pentru utilizatorul casnic va conta de asemenea să fie un echipament compact, ușor de manevrat și de mutat.

Mulți trec munca în online și au de câștigat

Pentru un magazin precum Bricolaj Market activitatea extinsă și în mediul online nu este ceva nou. Acum însă mai mult ca oricând publicul adoptă această variantă ca fiind mai sigură. Ce trebuie să știe publicul este că eshop-urile sunt pregătite să facă față cerințelor. Astfel, ca și până acum, poate fi solicitată asistența tehnică, la preluarea comenzii, consiliere profesională în cazul în care clientul nu distinge opțiunea perfectă pentru nevoile sale.

Produsele cumpărate din magazinele online beneficiază desigur de garanție, așa cum o  oferă producătorul.  La unele tipuri de produse variază, la altele este aceeași pentru toată gama – aparatele de sudură au garanții de până la 2 ani spre exemplu.

De asemenea, comanda poate fi făcută simplu și rapid, fără a fi neapărat necesară înregistrarea unui cont. Și din acest punct de vedere clienții sunt îndrumați astfel încât să bifeze toți pașii în timp scurt.

Stocuri există, curieratul însă funcționează foarte bine, iar pentru grija publicului trebuie menționat că această metodă de cumpărare implică mai puțin contact față în față, limitând așadar riscurile, în contextul pandemiei actuale.

Notă!

Produsele care vin din țări europene unde sunt înregistrate cazuri de coronavirus nu reprezintă un pericol. Multe dintre acestea sunt stocuri pe care retailerii le dețineau și înainte de declanșarea epidemiei. Nu prezintă risc, iar comercianții își asumă toate normele de igienă și dezinfectare.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0