Connect with us

Business

Aplicația Allview ERA Health și ERA Smart Refrigerator prezentate la Bucharest Tech Week

Published

on

Reclame

Din dorința de a integra tehnologia în fiecare etapă a vieții noastre și de a folosi beneficiile acesteia pentru îmbunătățirea stilul de viață al utilizatorilor, brandul Allview a creat și dezvoltat aplicația de nutriție Allview ERA Health.

Aceasta este interconectată cu device-uri Smart, fiind transformată într-un asistent nutrițional personal, mereu disponibil și axat pe nevoile clienților.

ERA Smart Refrigerator este un instrument smart, care știe ce produse au utilizatorii în bucătărie, le cunoaște termenul de valabilitate și cum poate jongla cu ele, astfel încât să sugereze rețete savuroase și diverse.

Aceste aspecte transformă Smart Refrigerator-ul ERA într-un tool prețios pentru reducerea risipei alimentare, dar și într-o sursă de inspirație alimentară, indispensabil pentru orice bucătărie organizată într-un mod inovativ.

Afișajul încorporat, camera cu vedere interioară, dar și alte funcții inteligente pe care vă așteptăm să le descoperiți, reprezintă elemente-cheie în facilitarea unui stil de viață cât mai sănătos, bazat pe alegeri conștiente.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending