Connect with us

Grila de programe

Aplicaţia Focus Sat aduce conţinut nou în biblioteca video

Published

on

            Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, parte din familia M7 Canal+ Group, anunță noi titluri în oferta de conținut video on demand din aplicația Focus Sat.

 

 

Fear the Walking Dead S6B și Istoria filmelor horror cu Eli Roth (Eli Roth’s History of Horror S2) de la AMC, seriale și sitcomuri premiate de la Comedy Central precum În mintea lui Amy Schumer, Din altă epocă, Orașul femeilor, un portofoliu variat de programe pentru copii de la Nickelodeon precum Ascensiunea Ţestoaselor Ninja, Sponge Bob și multe altele, JimJam (Pompierul Sam, Angelina Balerina, Bob Constructorul) și Minimax (Transformers: Academia Salvatorilor, Enchantimals: Povești din Everwilde) sunt acum disponibile în aplicația Focus Sat.

 

Adăugarea periodică de titluri noi face parte din procesul dinamic de îmbogățire a conținutului aplicației Focus Sat. Alături de acest conținut nou, clienții mai au acces și la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu vast de titluri, inclusiv în format 4K, pentru iubitorii naturii, ai explorărilor spațiale, misterelor cosmosului, istoriei și legendelor, culturii din diverse colțuri ale lumii și multe altele.

Conținutului video on demand accesat prin aplicația Focus Sat este disponibil o perioadă mai lungă de timp și oferă posibilitatea vizionării pe orice tip de dispozitiv smart, mobil sau fix, de oriunde, ori de câte ori se dorește, simultan de pe 3 dispozitive.

 

Clienții Focus Sat au acces gratuit la conținutul video on demand cu condiția să aibă activă extra opțiunea Mozaic Plus sau să opteze pentru pachetul tv online Play TV Extra. Dar și cei care nu sunt clienți au posibilitatea de a testa gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

 

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:  www.focussat.ro şi Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending