Connect with us

A-Z NEWS

Aplicaţia TVR INFO a înregistrat 10.000 de descărcări pe iPhone şi iPad

Published

on

Aplicaţia TVR INFO pentru iPhone şi iPad a fost descărcată deja de peste 10.000 de persoane de la data lansării ei, cu două luni în urmă (1 august 2011). În jur de 100 de noi utilizatori descarcă zilnic aplicaţia, ea ocupând acum locul al doilea la categoria „Ştiri” şi 150 în topul general AppStore România. Peste 40% dintre persoanele care au evaluat aplicaţia i-au acordat rating-ul maxim posibil, 5 stele, astfel că aplicaţia TVR INFO are un rating general de 4,5 stele.

Noutatea pe care o aduce aplicaţia este transmiterea live a conţinutului video pe mobil şi tabletă, 24 de ore din 24. Până acum, aplicaţia a înregistrat o medie de 1.800 de utilizatori simultani (pe streaming video), cu vârfuri de 2.800. Interesul utilizatorilor pentru aplicaţia TVR INFO este dovedit şi de numărul mare de subiecte (aproape 400) propuse de aceştia prin intermediul funcţiei „Eu, reporter”.
„Mă bucură interesul pe care aplicaţia TVR INFO l-a stârnit în rândul utilizatorilor de iPhone şi iPad, cu atât mai mult cu cât este vorba de un public tânăr pe care canalul de ştiri al televiziunii publice îl câştigă în acest fel. Mai mult, aplicaţia poziţionează TVR INFO ca unul dintre jucătorii importanţi pe piaţă”, declară Carla Tompea, directorul TVR INFO.

Aplicaţia TVR INFO, dezvoltată pe platforma Appscend, se poate descărca din categoria „News" a magazinului de aplicaţii Apple şi cuprinde atât programul TVR INFO live, cât şi ştiri redactate, actualizate la fiecare 15 minute şi împărţite pe nouă categorii de interes (Cultură, Actualităţi, Politică, Social, Extern, Europa, Meteo, Business şi Sport). De asemenea, aplicaţia oferă utilizatorilor acces şi la streaming-ul postului de radio România Actualităţi.

„Acesta este primul pas dintr-un proiect amplu de livrare conţinut TVR în format interactiv pe noile platforme multimedia. Mă bucur că am reuşit să avem programul TVR INFO pe iPhone şi iPad. Aplicaţia este rezultatul muncii unei echipe de profesionişti entuziaşti din Televiziunea Română", declara la data lansării iniţiatorul proiectului, Cristi Corobană, consilierul Preşedintelui-Director General al TVR pentru strategiile de dezvoltare a platformei web şi multimedia.

Aplicaţia TVR INFO este o variantă beta, 1.0, reprezentând primul pas al TVR către mobile / connected TV. Conţinutul său va fi îmbunătăţit constant, urmând să fie lansată o versiune 2.0 şi, de asemenea, o aplicaţie TVR INFO pentru platforma Android este în curs de realizare.

TVR INFO, televiziunea de ştiri a românilor, este prima televiziune din România care a început să transmită live conţinut video pe mobil şi pe tabletă, 24 de ore din 24. Utilizatorii de iPhone şi iPad pot urmări în direct programele TVR INFO în orice colţ al lumii s-ar afla şi la orice oră, graţie aplicaţiei pe care o pot descărca gratuit din AppStore.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending