Apocalipsa întâmpinată în patru acte și cu zâmbetul pe buze de Livia Taloi, Lavinia Stoica și Constantin Zamfirescu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Apocalipsa întâmpinată în patru acte și cu zâmbetul pe buze de Livia Taloi, Lavinia Stoica și Constantin Zamfirescu

Published

on

O parte din distribuția Trăsniților va avea parte în această vară de o Apocalipsă în patru acte la malul mării. Livia Taloi, Lavinia Stoica și Constantin Zamfirescu vor fi pe scena Casei Culturii a Sindicatelor din Constanța miercuri, 5 iulie 2017, ora 20.00 unde va avea loc premiera piesei de teatru Apocalipsa în patru acte, o comedie cinică ce va satisface cu siguranţă pofta de a satiriza mult prea mediatizatul sfârșit al lumii, care de câteva secole bune se tot lasă aşteptat.

 

Spectacolul se bucură de o distribuţie care garantează succesul comediei Apocalipsa în patru acte: Livia Taloi, Lavinia Stoica, Veronica Bâtcă, Constantin Zamfirescu, Alin Brancu, Jean Lemne şi Cristi Simion. Pe toţi îi cunoaşteţi de peste zece ani de pe micile ecrane, unii fiind interpreţii personajelor notorii din serialul Trăsniții, difuzat de Prima TV, câştigător al titlului de “cel mai longeviv sitcom din lume”, acordat de Guinness World Records în toamna anului 2015. Regia este semnată de Melia Cerchez, textul de Melia Cerchez şi Livia Taloi.

 

În această piesă patru tablouri pline de haz, patru variante de abordare a unui eveniment unic: catastrofa care va nimici Terra. Un act ne va arăta cum se reaşează valorile morale în plină criză. Pentru aceasta vom merge într-o familie de etnie rromă, macinată de dileme existenţiale. Alt act ne va descrie transformarea vieţii de cuplu şi secrete bine păstrate care vor ieşi la lumină. Altul ne va înfaţişa o spovedanie inedită. Întâlnirea viziunilor religioase diferite poate fi amuzantă când are loc în ceasul din urmă. Ultimul act ne va pune în faţă dilema fundamentală: “oare e bine sau rău să vină sfârşitul?”, asta și pentru că vom fi martorii pregătirii unei nunţi foarte asemănătoare cu… apocalipsa însăşi.

 

Foto Credit: PRIMA TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending