Connect with us

Premieră TV

Aport la telecomandă! Începe noul sezon din Hudson și Rex la DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

Irezistibilul duo de detectivi revine la DIVA cu un nou sezon difuzat, în premieră în România, din 23 august, de la 21:00, câte două episoade! Sezonul 4 din Hudson și Rex aduce noi cazuri, noi provocări și noi aventuri pentru Detectivului Charlie Hudson (John Reardon) și partenerul său canin Rex, un câine ciobănesc german extraordinar.

Sezonul patru are elementele care asigură succesul: revenirea lui John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly și a adorabilului Diesel vom Burgimwald în rolurile care i-au consacrat, prezența lui Peter Mitchell la cârma producției ca showrunner, poveștile credibile, cu mize dramatice și un strop de umor, dar și decorul spectaculos din Newfoundland.

Ca și în sezonul precedent, filmat în pandemie, cadrele din spații închise au fost rărite în favoarea filmărilor în aer liber, astfel fiecare episod expune farmecul celebrei regiuni din Canada și are parte de mai mult dinamism. În ceea ce privește romantismul, fanii care speră la o evoluție a relației dintre Charlie și Sarah nu vor rămâne dezamăgiți. 

Cazurile din noul sezon sunt foarte diverse și provocatoare pentru îndrăgita echipă și includ: investigarea cazului a doi drumeți descoperiți în apropierea unui traseu de coastă îndepărtat, o vedetă pop cu probleme suspectată că și-a rănit logodnicul, identificarea celui care a atacat un jurnalist aflat în căutarea unei comori de pirați îngropate, cazul unei vedete din lumea investițiilor financiare căreia îi este furată averea, un furt de lichid explozibil și multe altele.

Advertisement

Printre atâtea cazuri palpitante, Charlie și Rex primesc o distincție importantă, iar Rex primește un rol într-o reclamă. În serile de marți nu lua în considerare cele trei ceasuri rele, șezi blând și urmărește sezonul 4 din Hudson și Rex, difuzat în premieră în România la DIVA!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending