Connect with us

AUDIENȚE TV

Aproape 1.5 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul Adela

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie, alături o echipã de producţie cu o vastã experienţã, s-a impus ca lider detaşat de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. 

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 s-a impus asearã, în intervalul 20:30 – 22:55 ca lider de piaţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, înregistrând o cotă de piaţă de 24% şi un rating mediu de aproape 7 puncte. În acelaşi interval şi la nivelul aceluiaşi target, PRO TV ocupa poziţia secundă, cu 22.1% cota de piaţã şi 6.4 puncte de rating. În minutul de maximã audienţã, înregistrat la 21:49, aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţari urmãreau serialul Adela. 

Noul plan al Andreei (Oana Moşneagu), publicarea unor fotografii cu ea şi Mihai (Alecsandru Dunaev), a dat peste cap întreaga familie. „Cât o vom mai suporta pe fata asta?”, l-a întrebat Delia (Anca Androne) pe Paul (Mihai Călin), în vreme ce acesta va răbufni către Andreea: „Nici nu cred că ai fost vreodată cine am crezut eu că eşti!”. Martha (Carmen Ionescu) a făcut şi ea tot ce i-a stat în putinţă pentru a afla de la Gheorghe (Gelu Niţu) cine este copilul nelegitim al soţului ei, iar în tot acest timp Lucian (Daniel Nuţă), prezentându-se drept jurnalist de investigaţie, a încercat la rândul său să afle adevărul. Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite şi cum va continua povestea mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Ioana Blaj, Ioana Abur, Daniel Nuţă, Dominique Lăcătuş, Toto Dumitrescu, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev pot fi urmăriţi în fiecare joi în cel de-al doilea sezon al serialului Adela. 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L. 
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile 18-49 Urban și Național
Perioada 16 septembrie 2021

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending