Connect with us

AUDIENȚE TV

Aproape 2 milioane de telespectatori au urmărit transformarea spectaculoasă a unei foste deţinute la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”

Published

on

Reclame

Aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări au urmărit cu sufletul la gură schimbarea prin care a trecut Angela, în minutul de aur 22.00, atunci când Pro Tv înregistra, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste curpinse între 18 şi 49 de ani, un vârf de audienţă de 10,7 puncte de rating şi 28,6 % cota de piaţă.

Emisiunea ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a fost marţi seară, în intervalul orar 20.36-22.11, lider absolut de audienţă atât pe publicul comercial, cât şi pe cel din mediul urban. Chiar în Săptămâna mare, Angela Simko a avut parte de o transformare miraculoasă, care i-a ţinut pe telespectatorii Pro Tv în faţa micilor ecrane. Astfel, pe publicul comercial, emisiunea prezentată de Victor Slav a înregistrat o audienţă medie de 7,1 puncte de rating şi 20,3 % cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 obţinea numai 4,0 puncte de rating şi 11,4 procente din cota de piaţă. Şi pe publicul din mediul urban Pro Tv s-a clasat pe primul loc în topul audienţelor, cu o medie de 6,4 puncte de rating şi 14,8 % cota de piaţă, faţă de Antena 1 care a adunat doar 3,8 puncte de rating şi 8,8 procente din cota de piaţă.

Marţi seară, telespectatorii Pro Tv au aflat povestea tulburătoare a Angelei, o femeie de 42 de ani care acum 16 ani a fost acuzată de o crimă pe care ea susţine cu tărie că nu a comis-o. Aceasta a primit vestea că a fost acceptată la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” cu entuziasm maxim. A trecut prin intervenţii chirurgicale seriose de corectare a nasului, danturii, ridurilor, dar şi a sânilor şi a surplusului de grăsime. După toate aceste transformări, Angela s-a întors la penitenciarul care i-a furat tinereţea doar pentru a închide un capitol dureros din viaţa sa.

La ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” femeia a păşit din nou în închisoare, de data aceasta pentru a-şi lua rămas bun de la oamenii care i-au fost ca o a doua familie, pentru a lăsa în urmă acest loc care i-a fost casă atâţia ani şi pentru a păşi către libertate ca un om nou. Alături de oamenii care i-au fost timp de 16 ani familie, Angela a păşit încrezătoare, complet schimbată, cu un zâmbet plin de speranţă pe buze. Cu un nou aspect fizic şi mult mai curajoasă, Angela pune astfel capăt unui capitol dureros din viaţa sa şi porneşte din nou la drum cu speranţa unei noi vieţi.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending