Connect with us

ALL MEDIA

Apropo Tv, ediţie de carantină cu Andi Moisescu care a facut varicela…

Published

on

 

„Dacă mai avea cineva vreo îndoială că, deşi am 38 de ani, încă sunt copil, am produs dovada: am făcut varicelă”, a mărturisit amuzat Andi Moisescu, realizatorul emisiunii Apropo Tv, difuzată de Pro Tv în fiecare duminică de la 13:05.

Tocmai pentru că emisiunea nu poate intra în concediu medical, echipa din spatele ei a pregătit o ediţie de carantină, ce nu va fi transmisă din platoul cu care fanii au fost obişnuiţi, ci dintr-un loc în care Andi va fi complet izolat. Cum ştie vedeta Pro Tv să facă haz de necaz şi ce ghiduşie pune la cale, telespectatorii Pro Tv vor putea afla urmărind ediţia din 24 octombrie a emisiunii Apropo Tv.

În aceeaşi ediţie, cele mai accesate filmuleţe româneşti de pe youtube.com se vor bucura de atenţia cuvenită. Dacă telespectatorii mai aveau vreun dubiu, mare e grădina Domnului şi, de când cu Internetul, mai rar cei care nu-i sar gardul. De diversitate n-are cine să se plângă, cei deveniţi vedete cât ai zice youtube reuşesc să cucerească indubitabil prin felul de-a fi de-a dreptul inedit. În timp ce unii au numai şi numai răspunsuri, alţii îşi pun noi întrebări existenţiale, precum Ori suntem golani, ori nu mai suntem?.

Graţie celebrului site de video sharing, un tânăr prins la graniţă cu tigările printre mere demonstrează că până şi traficanţii pot bate recordul în materie de sinceritate, iar un domn respectabil dă semne că o furtună iscată noaptea l-a turmentat într-atât, încât cu greu îşi mai găseşte cuvintele să descrie tot tumultul îndurat. Marius Florea Vizante face în Apropo Tv din 24 octombrie “recenzia” celor mai accesate filmuleţe româneşti de pe youtube.com.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending