Connect with us

Sport

Arde semicercul revanșei la ”FLOREASCA”! SSP 181 BUCUREȘTI – HCM BUZĂU, un meci cu armele pe masă, sâmbătă, exclusiv la TVH 2.0.

Published

on

HANDBAL FEMUna din cele mai tensionate confruntări ale returului Diviziei A la handbal feminin, meciul care a fost așteptat luni de zile cu aprigă dorință de revanșă de către fetele lui Dan Maximilian Gavrilă de la SSP 181 București, care visează încă din toamnă să se ”răzbune” după înfrângerea de la Buzău, vă este oferit în exclusivitate de TVH 2.0, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 12.00.

Va fi, așadar, pe parchetul sălii Floreasca, o bătălie pentru ”totul sau nimic”, așa cum declara zilele trecute profesorul Dan Gavrilă, antrenorul și managerul clubului bucureștean, explicând că elevele sale (aflate pe poziția a treia în clasament, cu doar o treaptă mai sus decât oaspetele de sâmbătă) s-au simțit extrem de frustrate după înfrângerea din tur, de la Buzău. Meciul de la Buzău a fost adeseori întrerupt, și numeroase faze și momente de joc s-au arătat a fi extrem de controversate, ca și deciziile arbitrilor, care – se spune – ar fi împins către victorie echipa gazdă, aflată, ca și gruparea din Capitală, în plină și grea luptă pentru revenirea pe scena de elită a sportului cu mingea la semicerc.

Vom urmări, prin urmare, două dintre echipele de vârf ale Diviziei A la handbal feminin, într-o confruntare fără menajamente, care promite un meci echilibrat și un spectacol de zile mari. Ambele formații – cu un plus pentru bucureștene – dau jucătoare Centrului Național de Excelență de la Rm. Vâlcea, pentru a avea o imagine și mai clară a valorilor care se vor confrunta la ”Floreasca”, anunțând o partidă de mare încrâncenare, ce poate fi văzută doar la TVH 2.0, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 12.00.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending