Connect with us

A-Z NEWS

ARIA MOON – compozitor de hituri, lansează piesa ,,Maniac”

Published

on

Reclame
Aria Moon a scris piese pentru, Lidia Buble, Nicole Cherry, Misha Miller, Adda cu milioane de views pe Youtube, iar acum lansează piesa ,,Maniac”- melodie ce gravitează în jurul transformării prin care treci după o desparțire.
 Piesa ,,Maniac” este mai mult despre o ea decât despre un el. Aria Moon cântă despre inimi frânte, dezamăgire și comeback < Fac ceea ce fetele fac/ Când prind curaj și se despart >. Știți voi, aceea transformare prin care femeile trec după ce ies dintr-o relație. Un nou capitol, un nou look.,,Versurile melodiei au fost  inspirate din experiențele mele. Mi-am schimbat culoarea părului de foarte multe ori până la 26 de ani și asta face parte dintr-un proces de căutare. Sunt sigură că multe adolescente și femei se vor regăsi.”, spune Aria Moon.
,, Mi-am vopsit părul negru … E mai puțin toxic ca tine/ Mirosul de amoniac„, cântă Aria Moon.

O simplă schimbare marchează un nou capitol în viața femeilor, te scapă de ce-a fost și te ajută să observi alte posibilități noi. ,,Niște lucruri atât de mici, chiar pot schimba starea de spirit și ajută în procesul de vindecare după o relație nereușită” , adaugă Aria Moon.
Piesa a fost compusă de Aria Moon alături de Mark Stam și Ștefan Marin.
Piesa ,,Maniac” însoțită de visualizer, este disponibilă pe platformele de streaming YouTube, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music.


Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending