miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăA-Z NEWSLIFE STYLEArmin van Buuren, o noua colaborare cu Simon Ward pentru piesa„Hey (I...

  Armin van Buuren, o noua colaborare cu Simon Ward pentru piesa„Hey (I Miss You)”

  Armin van Buuren și Simon Ward își unesc din nou forțele pentru o piesă memorabilă, „Hey (I Miss You)”, care ne poartă prin relații ajunse la final, prin emoții și inimi frânte.

  Cei doi artiști au mai colaborat în trecut pentru o altă piesă plină de emoție, „Love We Lost”, din 2021, alături de R3HAB.

  „Hey (I Miss You)” este o piesă care poate să vorbească pentru fiecare dintre noi, în momentele noastre cele mai vulnerabile, când dorul este prezent, alături de neputința de a mai schimba ceva într-o relație ajunsă la final. Piesa face parte din albumul „Feel Again, Pt. 2″, care se va lansa, oficial, în 21 octombrie. 

  Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Artistul a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei.

  Armin reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, A State Of Trance, al evenimentelor de la care este nelipsit și al pieselor lansate. De asemenea, pe Spotify, artistul are peste 11 milioane de ascultători, lunar.

  Simon Ward este un artist premiat și apreciat de critici, a cărui carieră este împărțită între activitatea de compozitor principal al trupei The Strumbellas și cea de vocalist în lumea EDM, Pop, Folk. De asemenea, acesta este compozitor de muzică de film. 

  Petrut Nechifor - Reporter

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente