Armin van Buuren și Stuard Crichton, o colaborare care a dus la apariția unui nou hit - „Dayglow” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Armin van Buuren încheie prima lună din 2023 cu un nou hit care va face înconjurul lumii, „Dayglow”. De această dată, îndrăgitul DJ a colaborat cu Stuart Crichton, cântăreț și compozitor din Scoția, care și-a pus amprenta pe piesă prin intermediul vocii sale inconfundabile și al versurilor sensibile.   

Cu o voce care te transpune în mijlocul unei povești, captivând audiența fără prea mari eforturi, și cu ritmuri care susțin fiecare notă și fiecare pas dintr-o idilă transpusă pe muzică, „Dayglow” este genul de piesă care îți va lumina ziua, cât și drumul pe care ai pornit, de mână cu persoana iubită.    „Dayglow” este o piesă care se regăsește în partea a treia a trilogiei „Feel Again”, semnată de Armin van Buuren. „Dayglow”  va fi, fără dar și poate, o prezență constantă la festivalurile din întreaga lume.  

Despre Armin van Buuren   Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. În prezent, acesta are șapte albume lansate și continuă să își cultive o comunitate masivă la nivel mondial prin intermediul show-ului său radiofonic „A State of Trance”, care ajunge, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări.    Mai mult, Armin van Buuren este prezent la zeci până la de sute evenimente în fiecare an, în cadrul unor locații de top din întreaga lume, inclusiv Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia). Numai în vara anului 2022, Armin van Buuren a reușit să restabilească legătura cu fanii prin intermediul a peste 30 de spectacole.   Artistul marchează al 21-lea an în care se află în top 5 DJ din lume, fiind #5 DJ și #1 Trance DJ în Top 100 DJMag. De altfel, acesta a fost numit cel mai bun DJ din lume de cinci ori, până în prezent.    Despre Stuart Crichton   Stuart Crichton este cunoscut în industria muzicală nu doar pentru vocea sa, ci și pentru calitățile sale de compozitor. Astfel, acesta este mintea creatoare din spatele unor piese lansate de artiști precum Kesha, Backstreet Boys, Tiesto, Kygo și Selena Gomez.    CREDITE   Armin van Buuren feat. Stuart Crichton – Dayglow Written by: Stuart Crichton, Armin van Buuren, Tommy Lee James & Thomas Ingamells  Produced by: Stuart Crichton, Armin van Buuren, Tommy Lee James & Thomas Ingamells  Lyrics performed by: Stuart Crichton  Labels: Armada Music B.V./ Roton Music, under exclusive license from Armin Audio B.V   © & (P) 2023 ARMADA MUSIC B.V. under exclusive license from Armin Audio B.V   Despre Roton   Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending