ARRA, un artist cu o voce extraordinară și o poveste de viață impresionantă, lansează o piesă nouă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

ARRA, un artist cu o voce extraordinară și o poveste de viață impresionantă, lansează o piesă nouă

Published

on

ARRA este un artist româno-palestinian care a fost remarcat de profesioniștii din industrie dar și de public datorită prestațiilor excelente de pe scena Vocea României, unde a ajuns până în semifinală și Megastar, unde a câștigat finala. Acesta lansează primul său single în limba arabă, Al Arab Hubol.

 După ce a lansat cu succes în industria muzicală artiști precum Jo, UDDI sau Nadir, Famous Production, casa de producție muzicală a lui Randi, își îndreaptă acum atenția și în afara granițelor țării. Label-ul aduce în atenția publicului un artist complex și talentat.

Artistul are o poveste de viață emoționantă, demnă de un scenariu de film: s-a născut în Palestina și a locuit acolo până la vârsta de 10 ani, îndurând ororile și tensiunile războiului. A lăsat în urmă țara natală pentru România, care între timp i-a devenit a doua casă. Muzica lui izvorăște din experiențele sale de viață dar și din iubirea și împletirea ambelor culturi care i-au marcat destinul, cea palestiniană și română. ARRA, pe numele său Amir, a debutat în muzică în 2008, când a câștigat concursul de talente Megastar România, iar asta l-a încurajat să continue pe drumul muzicii și să își urmeze pasiunea. În 2017 a atras din nou atenția industriei muzicale românești prin participarea la Vocea României, unde a ajuns până în semifinale, impresionând jurații cu timbrul său vocal. De atunci a muncit necontenit în studio, pentru a-și găsi „vocea” și stilul muzical.

 

Muzica sa este un mix special de muzică orientală, pop și trap cu influențe pronunțate din muzica lui Michael Jackson, artist pe care îl admiră pentru complexitatea, talentul și profesionalismul său.

 

„Dintotdeauna mi-am dorit să găsesc rețeta perfectă de muzică orientală, cu influențe moderne, de pop și trap, care să fie pe placul mai multor culturi diferite și mai ales, să aducă oamenii împreună. Muzica ne conectează, aduce laolaltă oameni diferiți, dar uniți de iubirea pentru sunete. Asta îmi doresc să realizez prin piesele mele. Sper ca piesa Al Arab Hubol să vă dea o stare pozitivă și să ajungă la inimile voastre.” ARRA

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending