Connect with us

UTILE

Articole medicale la îndemâna ta, la Sanrotex

Published

on

sanrotex
Reclame

Foarte multe persoane își doresc să fie pregătite cu numeroase articole medicale, chiar dacă nu fac parte din acest domeniu.

Se întâmplă oricui să se lovească, să se zgârie, să aibă nevoie de un tifon sau de un leucoplast. Acestea trebuie să fie mereu la îndemână pentru a fi pregătit în cazul în care ai nevoie de ajutor. În orice casă este necesar să fie disponibile aceste articole medicale sau chiar o trusă de prim ajutor. Sanrotex îți oferă articole medicale la îndemâna ta, cât și produse speciale pentru cei care activează în acest domeniu.

Site-ul este de mare ajutor atât celor care sunt asistenți medicali, medici sau au o instituție privată, cât și saloanelor de înfrumusețare și persoanelor fizice. Gama variată de produse include tot necesarul pentru a face față cu succes situațiilor critice. Sanrotex cuprinde de asemenea și câteva articole de menaj și curățenie, pentru a ține departe virușii. Nu uita că o curățenie optimă este cheia succesului în materie de sănătate!

Categoriile de produse de pe site includ consumabile medicale, dezinfectanți BIO, mobilier medical, vitamine și suplimente, articole de îngrijire personală, produse pentru menaj și curățenie, consumabile în materie de cosmetice, teste rapide, produse pentru protecție, produse din tifon, dispozitive pentru controlul sănătății, produse pentru ortopedie, articole din hârtie, uniforme și halate medicale.

Produse speciale pentru uzul de acasă!

Nu trebuie să fii neapărat un asistent medical sau un medic pentru a controla sănătatea. Produsele din această categorie pot fi utilizate cu ușurință de către orice persoană. Acestea includ aparate aerosoli, tensiometre, termometre, stetoscoape, pulsoximetre, cântare, glucometre și alte accesorii.

Cu ajutorul acestora poți ține sub control afecțiunile de care suferi tu sau o altă persoană din casă. În plus, acestea sunt extrem de utile pe perioada sezonului rece, atunci când gripa și răceala își fac apariția. De asemenea, pentru persoanele care suferă de diabet ori de hiper/hipotensiune arterială, echipamentele de acest tip sunt foarte necesare.

Descoperă gama de produse și alege exact ceea ce se potrivește familiei tale! De la vitamine și suplimente, până la dezinfectanți și produse de îngrijire personală, toate îți stau la dispoziție pentru a fi mereu pregătit într-o situație de urgență!

Instituțiile medicale pot achiziționa articole corespunzătoare de la Sanrotex

Site-ul sanrotex.ro dispune de o varietate de consumabile medicale, mobilier medical, uniforme și halate medicale, cât și produse pentru protecție. Toate acestea corespund instituțiilor medicale, cât și saloanelor de înfrumusețare. Spre exemplu, se pot achiziționa paturi de examinare atât în saloane de înfrumusețare, cât și în instituțiile medicale.

Tot în materie de mobilier medical se pot achiziționa mese de instrumentar, accesorii și canapele pentru holurile de așteptare. Alături de acestea mai sunt disponibile și testele rapide pentru diferite boli, dar și produse de unică folosință pentru protecția pacienților. Acestea se utilizează în diferite cazuri atât de către personalul medica, cât și de către vizitatori.

Magazinul online include suficiente produse pentru persoanele care activează în domeniul medical, cât și pentru cele care vor să aibă la îndemână produsele de protecție sau tratamentele necesare.

Contact: online@sanrotex.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending