Connect with us

Life Style

BRILIANTUL Adrian Mutu a dat in judecata un ziar din Romania pentru „dezvaluiri socante”

Published

on

Reclame

Adrian Mutu a acţionat în judecată compania care editează Gazeta Sporturilor, asta după ce au fost publicate mai multe articole în care omul de afaceri Adrian Martian a făcut „dezvăluiri şocante” despre fotbalist,  potrivit unui dosar înregistrat la Tribunalul Bucureşti, relatează Daily Business.

Articole precum Un controversat om de afaceri face dezvăluiri şocante despre Mutu: Mă punea să îi plătesc prostituatele şi Acuzaţii dure ale lui Adrian Martian la adresa lui Adrian Mutu: Escroc internaţional! au fost incluse pe noua platformă digitală lansată de publicaţie şi tot ele, au fost cele care au stat la baza deciziei fotbalistului de a acţiona în judecată compania.

În dosar, alături de Convergent Media, mai apar ca pârăţi omul de afaceri Adrian Martian, patronul UTA Arad, şi jurnalistul Iustin Gafiuc.

BRILIANTUL Adrian Mutu a dat in judecata un ziar din Romania pentru „dezvaluiri socante”

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending