Connect with us

Life Style

Artiștii Famous Production te colindă prin Famous December

Published

on

Famous Production revine cu al patrulea proiect din cadrul Famous December, concept care s-a născut din dorința lui Randi (Morandi), Shaka Muv și a lui Mike Angello de a aduce bucurie în sufletul ascultătorilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Alături de echipa Famous Production, cei trei artiști se vor transforma rând pe rând în vestitori ai Crăciunului.

Randi crede că Silent Night poate aduce bucurie și pace în sufletul oricărui ascultător. Chiar și acelora care nu au mai simțit de mult bucuria sărbătorilor de iarnă.

Cu o voce care topește chiar și cea mai de gheață inimă, Shaka Muv a optat pentru Amazing Grace. Pentru a maximiza efectul colindului, Shaka Muv, pe numele său real Miruna Manescu, a ales să interpreteze colindul Acapella.

Pentru cei asupra cărora nu și-au făcut efectul colindele cântate de Shaka Muv și de Randi, Last Christmas va șterge din sufletul ascultătorilor, măcar pentru moment, orice urmă de tristețe, indiferență sau pesimism. În interpretarea lui Mike Angello, hit-ul lansat de George Michael va dezgheța inimile tuturor, prin sensibilitatea și timbrul vocii sale.

Colindele interpretate de artiștii Famous Production se înscriu în cel de-al patrulea proiect al conceptului Famous December, lansat de casa de productie. Acestea vor fi lansate pe rând, începând cu data 14. 12.2012, la interval de trei zile unul de altul. Startul colindelor îl dă Randi, cu Silent Night.

Famous Decembera debutat de Moș Nicolae, când Randi, Shaka Muv și Mike Angello i-au vizitat pe micuții de la Centrul de Zi “Licurici” din Capitală, continuând apoi cu un concert caritabil organizat de Asociația Zâna Măseluță și un concurs prin care fanii de pe paginile de Facebook Shaka Muv și Mike Angello au avut ocazia să-i întâlnească pe artisti.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending