Connect with us

LIFE STYLE

Artiștii Q-dance sunt gata să cucerească Pāpiliōnem – interviu&foto –

Published

on

Înregistrările pentru Tomorrowland – Around the World, festivalul digital, sunt finalizate. A fost un moment perfect pentru a ajunge din urmă cu artiștii care mixau  pe insula magică Pāpiliōnem în iulie.

Cunoscuți pentru sunetele lor mai grele, Angerfist, Da Tweekaz vs Ran-D, Headhunterz, KELTEK și Sound Rush vor prelua ‘The Wall’ cu Q-dance.

Tomorrowland a putut vorbi cu artiștii imediat după terminarea spectacolelor.

Cum a fost experiența ta de a cânta la The Wall of Tomorrowland – Around the World, festivalul digital?

Da Tweekaz vs Ran-D:  „A fost grozav, omule. Chiar mi-a plăcut. Cred că Q-dance a venit cu ideea de a colbora împreună.

Suntem prieteni buni și am avut mai multe interferente pe scene  împreună de mai multe ori înainte. A fost o atmosferă bună. Există atât de multă energie bună aici! ”

Sound Rush: „Mi s-a părut într-adevăr o performanță reală. Am dat totul. Au fost doar 40 de minute, dar pun pariu că am putea face asta cel puțin încă cinci ore. ”

KELTEK: „Am văzut deja o scurtă privire asupra scenei reale pe computer. Chiar arată bine. !”

Ați făcut ceva special pentru primul dvs. set digital aici?

Da Tweekaz vs Ran-D:   „Am lansat  două piese noi: una se numește‘ We Had A Storm ’, iar cealaltă se numește‘ Heaven and Hell ’împreună cu Xception și Diesel.  Insa si , un remix nou-nouț de la artistul in voga  Andrew Rayel, numit „Horizon” (Da Tweekaz remix) și un nou remix Disney. ”

KELTEK: „ Echoes ”, este piesa  care nu este încă lansată și remix-ul pe care l-am făcut pentru D-Block & S-te-Fan, numit„ Angels & Demons ”. Colaborul meu împreună cu Devin Wild este și el. Restul este un amestec de piese mai vechi și câteva piese noi. ”

Vreun ultim mesaj pentru Oamenii de Mâine?

Da Tweekaz vs Ran-D: „Vă mulțumim că ați rămas cu noi și ați fost încă atât de loiali. Toate vibrațiile pe care le primim de la voi sunt super. Vă mulțumesc foarte mult pentru asta și sperăm să ne întoarcem din nou la adevăratul Tomorrowland. ”

Sound Rush: „Ne este foarte dor de tine și rămânem puternici. Sănătatea este cel mai important lucru care există. Dar hei, suntem aproape acolo. Stai așa. Ne vom intoarce!”

Headhunterz: „Sper cu adevărat că oamenii de acasă au reușit să se țină de această dragoste pe care o avem pentru muzica pe care o facem. Adică, această muzică trăiește în interiorul nostru. Focul din interiorul meu încă arde și abia aștept să vă împărtășesc fizic cu toți din întreaga lume. Aș spune doar: țineți-vă. Suntem aproape acolo.”

KELTEK: „Continuați să vă delectați, cheltuiți toți banii pentru petreceri și mergeți la el. Ne vom vedea în curând în viața reală!

Dar, sa nu uitam ca si in acest an cel mai mare festival de muzica electronica  din lume se va  trasmite on line .

Peste 1 milion de persoane au achizitionat bilete la marele eveniemnt ce l vor urmari on line  pe site ul oficial https://www.tomorrowland.com/home/

 

 

Advertisement
Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending