Connect with us

Life Style

Artistii romani se reprofileaza: Smiley se face ospatar, iar Alexandra Stan vinde ziare

Published

on

Reclame

Artistii romani vor meserii obisnuite. Suna ireal, dar e cat se poate de adevarat. Matinalii ProFM, Andrei Gheorghe si Greeg, au dovada. Cei doi au suprins cativa cantareti in ipostaze de necrezut.

“Intr-o dimineata am iesit cu Andrei la o cafea. Mare mi-a fost surpinderea cand i-am vazut pe Smiley si Alex Velea servind pe la mese”, a marturisit Greeg. “Eu m-am intalnit cu Alexandra Stan la chioscul de ziare, iar azi dimineata, taxiul care m-a adus la radio era condus de… Puya”, a completat Andrei Gheorghe.

Suna incredibil, nu? Insa intr-o zi din viata celor doi DJ, orice e posibil. In special daca vorbim despre videoclipul imnului matinalului ProFM .

alex velea

alexandra stan

andra

andrei gheorghe_greeg_pro fm

Produs si regizat de Teodor Cucu, Alex Galmeanu si echipa THE CELL, videoclipul matinalului DETINUT minte ne arata o zi din viata celor doi realizatori radio, o zi plina de suprize, cu intalniri frumoase si iesite din tipare.

Filmarile au durat peste 12 ore, timp in care ne-au iesit in cale Smiley, Alex Velea, Puya, Cabron, Andra, Alexandra Stan, Lariss, Alina Eremia, fiecare jucand un rol important in vietile lui Andrei Gheorghe si Greeg.

Videoclipul este cadoul de vacanta facut de Gheorghe si Greeg, ascultatorilor, la sfarsit de sezon, cu mesajul – din toamna ne auzim din nou pe frecventele ProFM!

Multumiri: The Cell,  Green Tea, HAHAHA Production si tuturor artistilor implicate in proiect.

In timpul filmarilor niciun artist nu a decis sa se lase de cantat!

VIDEO

Foto credit: ProFM

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending