Connect with us

Concerte

#ArtiștiRomâniPentruUcraina – concert caritabil

Published

on

Reclame

Carmen Târnoveanu, prezentatoare TVR organizează, pro bono, concertul caritabil #ArtiștiRomâniPentruUcraina, care va avea loc la Teatrul Excelsior.

Concertul caritabil #ArtiștiRomâniPentruUcraina este un demers personal, pro bono, al prezentatoarei TVR Carmen Târnoveanu și constă într-o serie de spectacole, unde publicul se regăsește în distribuție.

Primul concert din cadrul seriei gândite pentru a ajuta victimele și refugiații este susținut de SCHIMBUL 3 by ADRIAN ORDEAN și are loc miercuri, 16 martie, la Teatrul Excelsior, ora 20.00, iar intrarea se face în baza unei donații minime de 100 lei.

„Pentru a fi de ajutor, pentru a fi de folos celuilalt, e destul să faci cât de bine poți, ceea ce știi tu să faci, ceea ce îti vine ție ușor să faci. Asta spun, de fiecare dată, și în emisiunea pe care o realizez la TVR, Canalul TVR Internațional.

Pentru mine nu este doar un slogan rostit, la întâmplare, la televizor. Acum, acest crez este și la temelia campaniei caritabile pe care o realizez, pro bono, #ArtiștiRomâniPentruUcraina. Această campanie a fost pusă pe picioare într-un timp foarte scurt și asta datorită tuturor celor implicați, care, imediat ce i-am contactat, nu doar că au răspuns afirmativ, dar, au rămas lângă mine până am găsit soluții pentru toate situațiile care se impun într-o astfel de poveste, poveste de fapte bune”, explică demersul Carmen Târnoveanu, inițiatorul campanie.

Banii care se vor aduna din donații în urma spectacolelor caritabile se vor folosi împreună cu Fundația World Vision România, prin care se vor face demersuri pentru a achiziționa unul sau mai multe containere modulare de locuit, pentru cei care au fugit din calea razboiului și s-au refugiat în România. Costul unui astfel de container este de aproximativ 10. 000 de euro, în funcție de caracteristici.

SCHIMBUL 3 by ADRIAN ORDEAN este proiectul în care sunt interpretate piesele compuse de Adrian Ordean de-a lungul timpului. SCHIMBUL 3 a luat ființă în 1996, imediat dupa plecarea lui Adrian Ordean și a lui Leo Iorga de la Compact, botezul numelui fiind făcut de Florian Pittiș.

Reluarea proiectului a avut loc în 2017, cu formula tânâră a rockului COMPACTIN. Pe scenă, vor urca Victor Apetrei (solist vocal), Alina Constantinescu (sintetizator), Andrei Ambăruș (chitară), Adrian Sebe (chitară), Alexandru Marin (chitară bas), Marius Costache (tobe), Alexandru Marin (inginer sunet), Florența Marin (manager) și Adrian Ordean (compoziție muzicală, versuri). În deschiderea concertului caritabil, publicul se va bucura de un mini-recital TMM, o trupă înființată la finele anului 2020. Până la acest moment, trupa are o prezență la festivalul Danube Rock Sounds 2021.

Va asteptam la concert!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending