Connect with us

ALL MEDIA

Artistul Florin Chilian îl dă în judecată pe Mihai Gâdea. Motivul este unul special

Published

on

Cântăreţul Florin Chilian a anunţat că îl dă în judecată pe prezentatorul TV Mihai Gâdea, pentru ”înşelăciune, furt şi distrugere de operă”.

Chilian susţine că Gâdea a folosit, în cadrul uneia dintre ediţiile emisiunii ”Sinteza zilei”, o melodie a sa, în alt scop decât cel folosit iniţial.

Artistul se referă la melodia ”Suflete de slugă”, care a fost folosită pe fundalul unui material despre ”slugile preşedintelui Băsescu”, intitulat ”De ce a înnebunit propaganda băsistă? Care sunt slugile preşedintelui Băsescu”, scrie Gandul.

”Gâdea a folosit o piesă a mea, a modificat-o şi nu şi-a asumat costurile decât verbal, după care a trecut la ameninţări. E o emisiune în care a schimbat sensul piesei, a făcut-o ca pe o răzbunare, cu meciurile lor, habar nu am”, a declarat Chilian pentru postul B1TV.

Nemulţumit că piesa a fost folosită în alt scop decât convenit cu Antena 3, Chilian a anunţat că îl va da în judecată pe Gâdea. ”Pe bune că trimit materialul la avocaţi şi mergem în instanţă. Dacă tu crezi că merită deficitul de imagine, facem aşa. Asta-i nesimţire, să nu răspunzi la telefon”, i-a scris Chilian lui Gâdea într-un SMS.

Răspunsul prezentatorului TV nu a întârziat să apară: ”Dragul meu, uită numărul meu de telefon. Ne vedem în instanţă. Reacţionez foarte prost la ameninţări şi mai ales la proşti”, incheie sursa citata stirea.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending