Connect with us

Timp Liber

AS Kinder Brașov – Locul unde antrenoriii formează tineri de calitate

Published

on

Kinder Brasov – Școala de fotbal de la poalele Tâmpei ce se remarca prin performante, rezultate construite zi de zi prin munca, ambiție, perseverenta, fair-play. O echipa, o familie, ce au crescut frumos peste ani, devenind o comunitate.

AS Kinder Brașov – Locul unde antrenoriii formează tineri de calitate. Antrenori care zi de zi muncesc pentru visul elevilor lor și de la copilãrie ii formeaza pentru viata de adult, le dezvolta calitățile, şi ii face sã trăiasca, să simta cu adevarat ce înseamnã un succes sau o înfrângere, ce însemnă fericirea când clădești ceva cu multã muncã şi reusesti.

Sportul înseamnă sanatate, și, în plus, disciplineazã şi ordoneazã. Te formează şi educă pentru viatã, te face sã devii mai puternic şi mai ambițios. Sportul, deprinderea de a face efort, de face mișcare cu intenție, reprezintă o pregătire excelentă pentru toate domeniile vieții.

🏆 Părinții care se implica și își duc copii la sport, au deja niște Campioni!

Marius Filip și Radu Szabo sunt pilonii școlii de fotbal, AS Kinder Kinders, de la Brașov.
Au pornit cu patru copii și acum au câteva zeci. Cei care s-au angajat în acest proiect își doresc să dezvolte clubul, pe termen lung. Se urmărește parcurgerea tuturor etapelor pentru pregătirea unui viitor fotbalist. Disciplina și organizarea sunt principiile după care se ghidează antrenorii.

Pentru a modela un fotbalist de calitate, școala AS Kinder Kinders consideră că relația cu familiile copiilor este foarte importantă. „Suntem o familie cu toții, ne petrecem timpul liber împreună, există un respect reciproc. Mulți dintre ei mă cunosc pentru că am fost antrenor pentru doi ani la ACS Tâmpa, cu rezultate bune pe plan național”, declara Marius Filip.

🇷🇴 La Brasov, sub Tâmpa există speranțe că fotbalul se poate dezvolta și într-un club privat, dar în care se pune mult suflet. În cativa ani de existență, AS Kinder Kinders a câștigat deja numeroase trofee și copiii promit să scrie istorie in fotbalul românesc

⚽️ https://www.facebook.com/profile.php?id=100057450608970

🏆📸 ➡️ https://www.facebook.com/raduliviu.matasareanu

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending