Connect with us

Muzica

Ascultă aici cele 4 remix-uri ale piesei „Heal Your Soul” – Manuel Riva x Alexandra Stan 

Published

on

Foto credit : Roton Music

La aproape două luni de când s-a lansat, după sute de mii de vizualizări pe YouTube și stream-uri în Spotify, „Heal Your Soul”, piesa lui Manuel Riva în colaborare cu Alexandra Stan, poate fi ascultată în 4 versiuni diferite de remix.

Manuel Riva, Bombs Away, The HIDD3NS și Johnny Made This, au creat, în stilul specific, câte un remix pentru piesa care a vindecat mii de suflete.  

 „În vremuri în care tot mai mulți oameni au nevoie de confort și putere, această piesă este despre a-i ajuta pe ceilalți când se află într-un moment greu, dar și despre a ne da seama când avem nevoie de ajutor. Heal Your Soul a început ca o continuare pentru Miami, prima noastră colaborare, dar a devenit în scurt timp o declarație în sine, o piesă de care amândoi suntem foarte mândri”, a spus Manuel Riva.

„Muzica poate fi terapeutică. Nu contează genul. Știți că îmi place să mă joc cu vocea pe diferite tipuri de piese. De data aceasta am scris și am cântat Heal Your Soul alături de Manuel Riva, în noul său single.

Și îmi place la nebunie!

Poți să dansezi când auzi piesa în cluburi sau la festivaluri, dar, în același timp, versurile au un înțeles mai profund. Muzica poate să conecteze oameni, poate vindeca suflete, inimi frânte, sau poate să-ți elibere mintea.

Lasă magia să se întâmple prin intermediul muzicii. Voi fi alături de tine!”, a spus Alexandra Stan.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending