Connect with us

A-Z NEWS

Ascultă imnul fetelor sexy din super vara lui 21, ” Ești atât de bună!”

Published

on

Reclame

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco şi Orlando, le-au adus un omagiu tuturor fetelor sexy care se bronzează în Super Vara lui 21, pe Celsius Beach din Mamaia. Orlando interpretează pentru ele în colaborare cu rapperul Buzzi piesa  „Eşti atât de bună”.

 

Piesa sună cam așa: „E atât de bună, încât a înnebunit şi vara/Dimineaţa pe plajă, în cameră cu mine seara/Se mişcă senzual, o văd cu încetinitorul/ Să moară lumea, puneţi pe ea reflectorul/ Atunci când merge se încinge şi nisipul/ Nimeni nu mişcă, frate, cine a oprit timpul?/ N-a ieşit la vânat, dar sigur e felină/Când e lângă tine, te gândeşti la savarină”, îşi începe Orlando partea, urmând sa continue la refren: „Eşti atât de bună/ Şi vreau baby să ştii/ Că mi-ai înnebunit/ Toţi prietenii/ Îmi place cum te mişti/ Îmi place tot ce faci/Îmi place cum arăţi/Dar şi cum te dezbraci”.

„Ne-am gândit că toate fetele sexy care se bronzează pe plaja Radio 21 din Mamaia, Celsius Beach, merită o piesă numai pentru ele. Aşa că le-am compus una care li se potriveşte perfect!”, spune Manuel D. Dinculescu.

Puteți asculta mai jos piesa „Eşti atât de bună”, interpretată de Orlando şi Buzzi.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending