Ascultă imnul mitingului "ZU dă panică la etnobotanică!", interpretat de Puya (video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Ascultă imnul mitingului „ZU dă panică la etnobotanică!”, interpretat de Puya (video)

Published

on

Puya protestează alături de Radio ZU împotriva etnobotanicelor, compunând imnul pentru mitingul pe care Daniel Buzdugan şi Mihai Morar îl vor desfăşura luni, în Piaţa Victoriei.

Artistul îi susţine pe cei doi prezentatori de la Radio ZU în protestul lor împotriva deciziei de redeschidere a magazinelor de vise.

Imnul mişcării „ZU dă panică la etnobotanică” a fost compus pe structura piesei „Pune-i la pământ”, însă versurile au fost adaptate cauzei la care din ce în ce mai mulţi oameni se alătură. Mulţimii de susţinători ai protestului i s-au alăturat Antena 2, Agenţia Naţională Antidrog, Camelia Şucu, Elan Scwartzenberg, Dan Negru, Andreea Marin Bănică şi Radio România Actualităţi.

Ascultătorii de ZU din toată ţara şi-au arătat solidaritatea şi o vor face în continuare prin SMS-uri la 1815, pe radiozu.ro, pe Facebook şi în direct la matinalul prezentat de Buzdugan şi Morar.

Minori şi adulţi deopotrivă au avut curajul să povestească experienţele nefericite ale lor sau ale apropiaţilor care au consumat substanţe cumpărate din magazinele de vise.

Protestul „ZU dă panică la etnobotanică. Iubim viaţa!” va avea loc luni, 14 februarie, la ora 13:00 în Piaţa Victoriei.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending